Oblačno
15°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Dara Rolins to zažíva opäť: Obrovská vlna hejtu pre TOTO
Zdielať na

Dara Rolins to zažíva opäť: Obrovská vlna hejtu pre TOTO

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Nie je to tak dávno, čo Dara Rolins na vlastnej koži pocítila, akí neprajní dokážu byť ľudia. Po tom, ako sa svet dozvedel, že podstúpila lifting tváre, ženy ju rozniesli v zuboch. Ani teraz jej nič nedarujú. Toto im totiž prekáža...

Dara Rolins nikdy nemala problém verejne hovoriť o tom, čo si na svojej tvári dala upraviť. Prsia, viečka a nos sú jediné časti tváre a tela, ktoré u Dary prešli premenou. Speváčka dokonca priznala aj to, že z času na čas si dá pichnúť medzi obočie botox. To by však malo byť všetko... Lifting tváre, ktorý ju mal omladiť, však chcela absolvovať v úplnej tichosti v Talianku. Žiaľ, nepodarilo sa jej to. 

​Ako sa na verejnosť dostali informácie o liftingu, okolo speváčky sa strhol vyslovene hon na čarodejnice. Mnohí jej nadávali, kritizovali ju, urážali ju a vyčítali jej, prečo to chcela utajiť... Rolins hejtu dlho odolávala, no po čase to aj ju prestalo baviť a začala sa brániť.  "Včera v aute som si vás čítala a z mojej obývačky (instagramu) odstránila pár vulgárnych dementov, nech si pohonia ego niekde inde. Myslela som, že "vás" to už prestalo baviť?..." zverila sa na instagrame. Hoci to tak vyzeralo, že rozruch kolo nej na chvíľu stíchol, omyl!

Ženy vytočila táto reklama

Dara totiž nedávno uviedla na trh vitamínové doplnky, ktoré vám majú zaručiť krásnu pleť, nechty aj vlasy. Speváčka priznala, že ich vyše rok testovala na sebe a s výsledkom je viac ako spokojná. Okrem pozitívnych reakcií sa však pod reklamou množia práve negatívne a veľakrát posmešné komentáre. Prečo? "Môže to byť skvelý produkt, ale Dara rovnako ako Simona nemôžu robiť reklamu na vlasy, keď obe majú zlú kvalitu a málo vlasov. Chodia na botox, na plastiky celkom skoro, takže o prirodzenosti a kvalite pokožky nemôže byť reč. Makajú na sebe, na svojich telách naozaj tvrdo, pretože je to ich priorita a venujú tomu veľa času. Tablety bez toho všetkého okolo však nepomôžu," odkázali im mnohé fanúšičky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie