Jasno
11°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Plastikovú Simonku by ste už nespoznali: Wau, to je premena!
Zdielať na

Plastikovú Simonku by ste už nespoznali: Wau, to je premena!

Zdroj: TV JOJ

Zahviezdila v Nákupných maniačkach, ale aj v zoznamovacej šou Take Me Out, kde pútala pozornosť najmä svojím imidžom sexy šelmy. Týmto časom je koniec! Simonka totiž prešla radikálnou premenou...

Štíhla postavička, dlhé príčesky, plný dekolt a mega pery boli pred rokmi akýmsi poznávacím znamením Simonky, ktorá bola hviezdou hneď niekoľkých šou televízie JOJ. Odvtedy prešlo pár rokov a ona zrejem ako víno. 

​Dvojnásobná mamička sa zbavila príčeskov, megapier, stavila na jemnejšie líčenie a so koša išli aj rôzne extravagantné outfity. "Dala som si zmenšiť pery a črty tváre sa mi vrátili do pôvodného stavu ako predtým mojím experimentovaním..." priznala nám v minulosti. Dnes je z nej atraktívna blondína, za ktorou sa na ulici otočí nejeden muž. Kráska stavila na oveľa prirodzenejší look, ktorý je naozaj pristane a ubral jej aj pár rokov.

Chce vyzerať mlado

Simonka sa netají tým, že skúša rôzne skrášľovacie procedúry, ktoré majú za cieľ jediné - pôsobiť mlado a sviežo. Vyzerá to tak, že sa jej to aj darí. Ako sa vám teraz páči?

Zo Simonky je sexy blondína...

Instagram/butinovasimona

​Takto vyzerala v minulosti...

NM 24 - Simonka

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie