Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexi Simonka šokovala priznaním: Tvár posiata vyrážkami a TOTO jej pomohlo
Zdielať na

Sexi Simonka šokovala priznaním: Tvár posiata vyrážkami a TOTO jej pomohlo

Zdroj: TV JOJ

Atraktívna Simonka bola hviezdou hneď niekoľkých jojkárskych šou, v ktorých pútala pozornosť práve svojím extravagantným imidžom. Ten je nadobro preč! Bruneta dokonca priznala problém, ktorý trápi mnohé ženy...

Kým pred niekoľkými rokmi priťahovala pozornosť všetkých ako magnet, dnes je to úplne inak! Simonka známa z Nákupných maniačok a šou Take Me Out totiž stavila na prirodzenosť.

Zbavila sa dlhých príčeskov, megapier a zvolila decentný mejkap, ktorý podčiarkol práve jej prirodzenú krásu. "Dala som si zmenšiť pery a črty tváre sa mi vrátili do pôvodného stavu ako predtým mojím experimentovaním," povedala nám pred časom. Mama dvoch malých detí dokonca bez okolkov priznala, že ju ostatné týždne trápil problém, s ktorým bojuje mnoho žien. "Po korone a nosení rúšok som mala zlú pleť. Vyhádzala som sa a teraz po lete si ju idem dať do poriadku," hovorí bruneta, ktorá pozná veľa žien, ktoré stále trápi rovnaký problém. Hoci na svojej tvári vyskúšala už kadečo, pomohlo jej až ošetrenie, ktoré sa volá retinol peel. 

Instagram/butinovasimona

Na kožný povrch sa po dôkladnom očistení nanesie vstrebateľný roztok 3% retinolu, aminofilu, neocitrátu, bisabololu a vitamínu E. Všetky tieto účinné látky pozitívne ovplyvňujú jemné linky a vrásky, ochabnutosť kože, riešia akné, škvrnitú pigmentáciu aj veľkosť pórov. "Po nosení rúška som dlhodobo mala problémy s pokožkou v oblasti brady, sánky a nosa. Preto som toto ošetrenie podstúpila a konečne som spokojná! Myslím, že výsledok je vidieť už po prvom ošetrení," dodala kráska. 

archív S.B.

Súvisiace články

Najčítanejšie