Oblačno
20°
Bratislava
Zdenka
23.9.2024
Leoš Mareš opäť zmenil imidž, ženy šalejú: Ako český David Beckham, zhodli sa!
Zdielať na

Leoš Mareš opäť zmenil imidž, ženy šalejú: Ako český David Beckham, zhodli sa!

Zdroj: Profimedia

Po výraznej vlasovej premene sa podoba so slávnym anglickým futbalistom nedá poprieť, súhlasíte?

Len nedávno podstúpila vlasovú premenu jeho manželka Monika a teraz sa pre nový účes rozhodol aj on.

Do obľúbenej šou Česko Slovesko má talent sa po rokoch vrátil aj Leoš Mareš! Nenechajte si ju usť každú stredu o 20:40 na JOJke!   

Pred pár mesiacmi Leoš Mareš (48) šokoval na karlovarskom filmovom festivale tým, že sa objavil v spoločnosti ako platinový blondiak, a to kvôli plánovanému foteniu. Jeho odfarbenie sa stalo veľkým fenoménom a teraz, s odstupom času, si opäť nechal dorastené vlasy odfarbiť. Moderátor tak vyvolal opäť vášnivé reakcie u fanúšikov, píše český postál super.cz.    

„Tak to mám znova no. ONE MORE TIME – druhá časť LM turné sa blíži a chcel som odlíšiť pre skalných fanúšikov účes, a tak som zopakol úspech letnej blond farby. Takže Leoša na stage neprehliadnete,“ napísal Leoš k novej fotke.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Ľudia sa zhodli, že v novom odtieni platinovej vyzerá Leoš ako slávny anglický futbalista. „Úplný David Beckham,“ napísal prvý z fanúšikov a ihneď sa rozbehla ďalšia lavína reakcií. „Kam sa hrabe Beckham,“ reagoval ďalší. „Ja si nemôžem pomôcť, ale toto je najlepšie,“ napísala pre zmenu jedna z fanúšičiek.   

A ak by sa Leošovi nepáčilo, že vyzerá ako český David Beckham, dostal od jednej zo sledujúcich tip, ako svoj imidž ešte vylepšiť. „Ešte obočie si nechaj mierne upraviť a budeš ako Eminem,“ odkázala mu.   

Čo poviete na Leošov aktuálny účes vy?  

View this post on Instagram

A post shared by Martin Tyl (@tylmarty)

Súvisiace články

Najčítanejšie