Polojasno
18°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Manželka Leoša Mareša zmenila účes: Fanúšikovia ju prirovnávajú k Sandre Bullock
Zdielať na

Manželka Leoša Mareša zmenila účes: Fanúšikovia ju prirovnávajú k Sandre Bullock

Zdroj: Profimedia

Zmena je život a prečo si ju nedopriať akurát, keď prichádza jeseň? To si povedala aj Minika Marešová a prekvapila novým sviežim účesom, ktorý ju omladil na počkanie.

Manželka moderátora Leoša Mareša (48), Monika Marešová (43) sa zverila do rúk svojmu kaderníkovi, ktorý jej ostrihal trendy ofinu, píše super.cz. Práve tento strih je aktuálne veľkým trendom, ktorý si obľúbili mnohé ženy.

Do obľúbenej šou Česko Slovesko má talent sa po rokoch vrátil aj Leoš Mareš! Nenechajte si ju usť každú stredu o 20:40 na JOJke! 

Top účes ju omladil  

„Ofina 2024. Monika sa konečne nechala prehovoriť na ofinu a sadlo to ako hrniec na… Yesss! Pokiaľ sa tiež rozhodujete, či tento trend vyskúšať, dbajte na to, aby bola tvarovaná k vašej tvári, rešpektovala kvalitu vlasu a dajte si predovšetkým pozor na rast vlasov nad čelom. Uľahčí vám to nasledovnú úpravu,“ napísal kaderník Martin Tyl.  

Nový strih sa páčil nielen Monike, ktorá uviedla, že svoj účes miluje, ale aj manželovi a mnohým fanúšikom. „Láska moja nádherná,“ odkázal Leoš svojej drahej polovičke.  

„Krásne, úplne ste s ofinkou omladli,“ píšu fanúšikovia. „Dievčatko, krásne. Akurát, že Monike by pristalo prakticky čokoľvek,“ podotkla ďalšia z komentujúcich. „Vyzeráte ako Sandra Bullock,“ odkázala iná sledujúca, s ktorou ďalší súhlasí. „Presne! Tiež ma to napadlo, keď som to videla prvýkrát,“ dodala fanúšička.  

Ako sa nový účes Moniky Marešovej páči vám?  

View this post on Instagram

A post shared by Martin Tyl (@tylmarty)

Súvisiace články

Najčítanejšie