Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Dominika Morávková prekvapila zmenou: Pred tretím pôrodom sa zbavila dlhých vlasov
Zdielať na

Dominika Morávková prekvapila zmenou: Pred tretím pôrodom sa zbavila dlhých vlasov

Zdroj: TV JOJ

Obľúbená herečka sa s rodinkou teší na ďalšieho člena rodiny, ktorý k nim pribudne už čoskoro. Ešte pred pôrodom sa však rozhodla pre príjemnú a praktickú vlasovú zmenu. Pozrite sa, ako jej to pristane!

Hoci sama vyzerá stále ako dievčatko, Dominika Morávková čaká už svoje tretie dieťatko. Po dcérke Amélii (8) a synovi Damiánovi Hugovi (4) čakajú s manželom Jánom ďalšiu ratolesť, ktorej pohlavie zatiaľ neprezradili.

Sympatickú blondínku ste mohli sledovať aj v mnohých jojkárskych seriáloch, naposledy v Nemocnici, no v minulosti bola aj členkou a speváčkou kapely S hudbou vesmírnou.  

34-ročná herečka sa netají tým, že svojho syna porodila doma a tento silný zážitok ju priviedol k rozhodnutiu spraviť si kurz duly. Dominika dokonca absolvovala aj “Rituál placenty”, o ktorom porozprávala aj na sociálnej sieti.

TOP vlasová premena

Aj keď budúca trojnásobná mamina sa často na sociálnych sieťach neukazuje, urobil to teraz jej kaderník Ondrej Grňa, ktorý jej podľa želania výrazne skrátil dlhé vlasy, čím im dodal objem a mladej herečke štýl a šmrnc. Nakoniec, pri troch malých deťoch budú kratšie vlasy veľkou výhodou a určite ocení ich rýchlejšiu a jednoduchšiu úpravu. Vo videu na jej Instagrame sa nedá nevšimnúť, že tehotenstvo herečky je pomaly v záverečnej fáze. Veľmi jej to pristane, však?  

Instagram/dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a

Súvisiace články

Najčítanejšie