Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jojkárska herečka vytiahla z mrazničky vlastnú placentu: Zbavila sa jej počas tajomného rituálu, ktorý takto vyzeral!
Zdielať na

Jojkárska herečka vytiahla z mrazničky vlastnú placentu: Zbavila sa jej počas tajomného rituálu, ktorý takto vyzeral!

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci väčšina žien sa po pôrode vôbec nezaujíma o to, čo sa stane s ich placentou, sú aj také, ktoré s ňou majú odvážne plány. Dominika Morávková je jednou z nich a nebojí sa o tom verejne hovoriť.

Hviezda seriálu Nemocnica Zuzana Kanócz pred pár rokmi otvorene priznala, že svoju placentu zjedla. Jej kolegyňa Dominika Morávková ju tri roky uchovávala v mrazničke, aby s ňou napokon mohla urobiť práve toto!

​"Dávam pozornosť udalostiam v živote, ktoré majú pre mňa hodnotu a zmysel. Téma, ktorá sa ma bytostne dotkla, si vyžadovala pozornosť ženského kruhu, tak sme v prepojení s prírodou a našimi rodinami oslávili rituál placenty. Placenta, je orgán, ktorý vzniká počas tehotenstva, s ktorým sme v prenatálnom období 10 lunárnych mesiacov v prepojení a symbióze. DÁVA NÁM počas vývoja v brušku mamy VŠETKO PRE TO, ABY SME SA MOHLI VYVÍJAŤ A NARODIŤ..." vysvetlila útla herečka a priznala aj to, prečo mal pre ňu spomínaný rituál taký význam. "Rituálom placenty som potrebovala dôležité dokončiť a obnoviť spojenie skrz ZEM, poďakovať prírode za jej dokonalosť, za prirodzený pôrod a zdravie našich deti, odovzdať jej späť so zámerom Hugovu placentu a nechať energiu života prúdiť ďalej... Zároveň je obrovským darom, že svojim deťom môžem komunikovať tieto témy a tiež ukázať láskavé ženské kruhy, kde je podpora, pochopenie, bezpečie a prijatie..." dodala Dominika a zverejnila aj fotky, ako samotný rituál vyzeral. 

Nemocnica - Zuzana Kanócz a Dominika Morávková

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie