Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Melanie Griffith predviedla mladistvý look, ale... Na jej preplastikovanú tvár je smutný pohľad
Zdielať na

Melanie Griffith predviedla mladistvý look, ale... Na jej preplastikovanú tvár je smutný pohľad

Zdroj: Profimedia

Jej fanúšikovia sa zhodli na tom, že by už s početnými plastikami a vylepšeniami mala prestať. Najnovšie zábery jej tváre mnohých vydesili!

67-ročná herečka Melanie Griffith sa okrem hereckého talentu “preslávila” aj početnými plastickými zákrokmi a úpravami tela aj tváre. Veľakrát ju paparazzi nafotili s rôznymi jazvičkami a modrinami, ktoré svedčili o zákrokoch. Tentokrát sa herečka ukázala bez modrín, ľudia však zostali z jej aktuálneho vzhľadu zmätení, píše mirror.co.uk.

Mladistvý look, ale priveľa plastík 

O bývalej manželke Antonia Banderasa je známe, že bojuje proti starnutiu ako sa dá, no mnohí ľudia si myslia, že si ďalšími zákrokmi skôr ubližuje a úplne stráca svoje pôvodné črty.  

Na najnovších záberoch ju paparazzi nafotili počas prechádzky po Beverly Hills. Keď si ich všimla, okamžite si nasadila slnečné okuliare a uháňala preč. Melanie bola štýlovo a mladistvo oblečená, čierne tričko s potlačou skupiny Blondie skombinovala s trendy baggy džínsami a čiernymi drevákmi. Pár rokov jej ubral aj skrátený bob a z diaľky vyzerala naozaj perfektne. Horšie to však bolo pri detailnom pohľade na jej tvár.  

Profimedia

​Ľudí vydesila jej plastikami poznačená tvár, vo veľkom kritizovali najmä jej pery, ktoré sú nerovnomerné a spuchnuté a podľa mnohých si aspoň tento zásah mohla odpustiť.  

Ktovie, ako by vyzerala, keby početným plastikám neprepadla, isté však je, že by sa už konečne mohla zabrzdiť...   

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie