Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Chcete vyzerať mladšie? Vrátil sa vlasový trend, ktorý vám uberie roky na počkanie
Zdielať na

Chcete vyzerať mladšie? Vrátil sa vlasový trend, ktorý vám uberie roky na počkanie

Zdroj: Profimedia

Táto úprava vlasov získala najväčšiu popularitu koncom 90-tych rokov, niekoľkokrát sa v rôznych obmenách vrátila a teraz opäť hlási veľký comeback.

V aktuálnej sezóne jar-leto 2024 budú v móde rôzne účesy a stylingy, medzi nimi napríklad štýlový "le petit bob" či nadýchaný retro účes. Ak hľadáte niečo svieže, hravé a omladzujúce, určite sa vám zapáči aj tento trend, ktorý mnohé z nás nosili v detstve.

TOP jarný trend - "baby braids" 

Ak chcete byť trendy, no zároveň obľubujete nenáročnú úpravu vlasov, tento účes sa vám určite zapáči. Reč je o tzv. „baby braids“, teda drobných vrkôčikoch, ktoré sa nosia po stranách okolo tváre.  

Drobné pletence lemujúce tvár si obľúbili aj mnohé celebritné krásky, ktoré ocenili, že si takto jednoducho môžu ubrať aj niekoľko rokov.

Veľkou výhodou tohto účesu je, že je hotový expresne rýchlo a vyzerá skvelo na rôznych typoch vlasov, podmienkou je aspoň dĺžka po bradu, aby vrkôčiky bolo možné zapliesť. Mikro vrkôčiky budú trendy najmä k rozpusteným vlasom, ale pokojne si ich spravte aj napríklad k drdolu či konskému chvostu. Je to veľmi mladistvé, ženské a romantické. 

Nech sa páči niekoľko inšpirácií, možno sa na vrkôčiky odhodláte aspoň v lete. Na letný festival sú takéto účesy ideálne!  

View this post on Instagram

A post shared by Chloe (@idfwuchloe)

View this post on Instagram

A post shared by Irinel de León (@hairinel)

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

Súvisiace články

Najčítanejšie