Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Selfie Seleny Gomez bez mejkapu vyrazila fanúšikom dych: TAKTO už dávno nevyzerala!
Zdielať na

Selfie Seleny Gomez bez mejkapu vyrazila fanúšikom dych: TAKTO už dávno nevyzerala!

Zdroj: Profimedia

Spokojnosť, láska a relax v príjemnom prostredí jej jednoznačne prospievajú. Ľudia sa zhodli, že takto skvelo obľúbené speváčka už dlho nevyzerala!

Nie je výnimkou, že fotografie celebritných krások bez líčidiel a hviezdneho stylingu sú katastrofou a mnohé z nich vyzerajú ako úplne iné osoby. To však rozhodne nie je prípad Seleny Gomez (31), ktorá zverejnila sériu záberov bez mejkapu a dostala za ne tisíce lajkov a komplimentov, píše hollywoodlife.com.

„Dnes som si uvedomila, že takto už nikdy nebudem vyzerať. Nie som dokonalá, ale som hrdá na to, aká som. Niekedy zabúdam, aké je to dobré byť sama sebou,“ napísala Selena nedávno k fotografiám, na ktorých je vidieť, ako sa jej zmenila postava. 

Speváčka už roky bojuje s autoimunitným ochorením, musí užívať lieky, ktoré spôsobujú hromadenie vody v jej tele a tiež má oveľa väčší nábeh na priberanie.  

V poslednom období je vidieť, že napriek zdravotným problémom je na tom Selena oveľa lepšie ako v minulosti. Naučila sa prijať svoje ochorenie aj vzhľad a ku spokojnosti rozhodne prispel aj jej nový priateľ, ktorého vychvaľuje do nebies.

Selena najnovšie pridala na Instagram sériu fotografií, na ktorých pózuje v úplne prirodzenom vzhľade bez štipky mejkapu. Nádherné prostredie v prírode, pohodlný outfit a naozaj bezchybná tvár, ktorá žiadne vylepšenia nepotrebuje, ohúrila jej fanúšikov, ktorí nešetrili chválou.   

"Najkrajšia tvár všetkých čias," napísal jeden sledovateľ, zatiaľ čo ďalší vychválili jej prirodzenú krásu. Selenin priateľ, Benny Blanco, okomentoval fotografie stručne a jasne srdiečkovými emoji.  

Naozaj jej to pristane! Takto vyzerať bež štipky mejkapu by sme chceli asi všetky, však?  

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Súvisiace články

Najčítanejšie