Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Selena Gomez už nie je sama, fanúšikom sa jej nový frajer nepáči: Je vraj škaredý a vyzerá staro!
Zdielať na

Selena Gomez už nie je sama, fanúšikom sa jej nový frajer nepáči: Je vraj škaredý a vyzerá staro!

Zdroj: Profimedia

Hoci ich vzťah trvá už niekoľko mesiacov, speváčka až teraz potvrdila, že jej novou a veľkou láskou je tento muž!

Úspešná a krásna speváčka Selena Gomez (31) má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov, dlho randila napríklad s Justinom Bieberom alebo The Weekndom. Dlhšiu dobu však nemala nikoho a hoci sa tvárila, že je ako single spokojná, nakoniec potvrdila, čo sa už chvíľu šuškalo. Jej novou láskou je známy producent Benny Blanco, píše magazín People.

Selena ho vychvaľuje, ľuďom sa nepáči 

Speváčka v instastories zverejnila  čiernobielu fotografiu, na ktorej zamilovane leží na mužskej hrudi. „Si všetkým v mojom srdci,“ napísala. Fanúšikom sa potom veľmi rýchlo podarilo zistiť, že sa jedná o producenta známeho pod pseudonymom Benny Blanco, čo Selena neskôr aj potvrdila. Na jednej z fanúšikovských profilov sa dokonca vyjadrila, že Benny je oveľa lepší ako väčšina mužov, s ktorými v minulosti chodila.

Napriek tomu, že speváčka je zo svojho miláčika nadšená, jej fanúšikovia majú iný názor. Mnohí jej vypisujú, že sa k nej nehodí, vraj je škaredý, neupravený a nevyzerá na 35, ale minimálne na 50 rokov.  

Nuž, možno je Selenin nový frajer trochu svojský týpek, podľa všetkého je to však veľmi pracovitý a talentovaný producent, na konte má množstvo hitov, je finančne zabezpečený a vraj má tiež skvelý zmysel pre humor. Aj krásna Selena už zrejme prišla na to, že výzor nie je všetko a oveľa viac jej záleží na tom, aký je to človek... Nech im to vydrží!   

Súvisiace články

Najčítanejšie