Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Penélope Cruz prekvapila vlasovou premenou: Po rokoch dala zbohom hnedej farbe a je z nej blondína
Zdielať na

Penélope Cruz prekvapila vlasovou premenou: Po rokoch dala zbohom hnedej farbe a je z nej blondína

Zdroj: Profimedia

Hoci sme ju kvôli filmovým úlohám mohli vidieť už v rôznych účesoch, v súkromí k nej roky patrila dlhá hriva sýto hnedej farby. Vyzerá to tak, že krásna herečka zatúžila po zmene a toto je výsledok!

Španielska herečka Penélope Cruz (49) vyzerá aj tesne pred päťdesiatkou takmer stále rovnako. Štíhla drobná postava, snedá pleť, tmavé oči a donedávna aj tmavohnedé vlasy jej dodávali pôvab a sexepíl. Vyzerá to tak, že jej tmavým vlasom aspoň nateraz odzvonilo, herečka si totiž hnedú hrivu nechala poriadne presvetliť.

Prvýkrát sa Penélope so zosvetlenými vlasmi objavila na módnej prehliadke Chanel jeseň 2023 v rámci parížskeho týždňa módy, kde zažiarila v tvídovom saku a minisukni značky Chanel, píše hola.com. 

Herečka si nechávala zjavne zosvetľovať vlasy postupne, pretože momentálne už nemá iba preliv, ale je z nej blondínka.  

Profimedia

Vlasová premena krásnej Španielky rozdelila jej fanúšikov na dva tábory. Kým jedni boli zo svetlých vlasov nadšení a dokonca si myslia, že ju to omladilo, iní veria, že sa čím skôr vráti k pôvodným hnedým vlasom, v ktorých je oveľa krajšia a prirodzenejšia.   

Vyzerá to tak, že  Penélope si blond hrivu užíva a zatiaľ návrat k pôvodnej farbe neplánuje. Takto ju pred pár dňami nafotili paparazzi, keď s manželom Javierom Bardemom odchádzali z talianskej reštaurácie.  

Profimedia

Čo poviete na nový imidž Penélope Cruz vy? Páči sa vám takto alebo jej podľa vás svedčia viac hnedé vlasy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie