Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Daniela Peštová schytala kritiku za nový imidž: Fúha, prečo si TO urobila s vlasmi?
Zdielať na

Daniela Peštová schytala kritiku za nový imidž: Fúha, prečo si TO urobila s vlasmi?

Zdroj: Profimedia

Stále krásna česká supermodelka a životná láska Paľa Haberu vyzerá aj po päťdesiatke fantasticky a to aj bez využitia plastickej chirurgie. Pre mnohé ženy je inšpiráciou, no tentokrát veľa pochvaly nedostala.

Hoci vlani oslávila 52. narodeniny, tento vek by hádal trojnásobnej matke len málokto. Daniela vyzerá naozaj fantasticky a kým mnoho modeliek vylepšuje svoj vzhľad rôznymi plastikami či botoxom, ona je zástankyňa prirodzenosti.

"Žiadnu plastiku nemám, mať nechcem a dúfam, že mať nebudem, ale uvidíme, čo bude za 5 rokov. Ja nie som zástancom toho, že keď je niekto mladý a krásny, tak aby toto využíval," vysvetlila nedávno pre extra.cz.  

Vrátka si ale necháva otvorené, takže kto vie, čo prinesie budúcnosť. "Keď potom niekto príde do veku, tak taká nejaká výpomoc príde vhod," uznala. Sama sa snaží udržovať v kondícii pravidelným cvičením, neláme si hlavu z každej vrásky a navyše je abstinentka. 

Pri jej príspevkoch na Instagrame sa väčšinou kopia komplimenty a pozitívne komentáre, no keď sa ukázala s novými vlasmi, mnohí zostali poriadne zaskočení.

Daniela sa predviedla s platinovou blond a samú seba prirovnala k “Legolasovi”. Následne vysvetlila, že to nebolo jej rozhodnutie, prefarbiť sa musela nechať kvôli práci.  

“Tento odtieň nebol úplne môj nápad. Je to taký pracovný “úraz”. Na jednom nedávnom fotení som mala na výber buď myšaciu hnedú alebo toto, tak som vzala radšej toto. A keď už to na tej hlave mám, budem ešte nejaký čas ako Legolas...” napísala Daniela.  

Aj keď mnohé fanúšičky jej napísali, že predtým vyzerala oveľa lepšie, väčšina sa zhodla v tom, že ona môže mať na hlave čokoľvek, vždy bude vyzerať fantasticky. Čo na túto vlasovú premenu hovoríte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie