Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Žena si 9 mesiacov nečesala vlasy a keď prišla do salónu, kaderníčka skoro odpadla: TOTO jej v nich našla!
Zdielať na

Žena si 9 mesiacov nečesala vlasy a keď prišla do salónu, kaderníčka skoro odpadla: TOTO jej v nich našla!

Zdroj: Profimedia

Niektoré ženy dokážu so sebou urobiť naozaj nevídané veci! O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj táto kaderníčka, ktorej klientka prišla do salónu na hlave s niečím, čo ešte nevidela.

Ester pracuje v salóne, v ktorom ženám predlžujú vlasy. Vo svojej práci zažila už naozaj kadečo a s niektorými zážitkami sa podelí so svojimi fanúšikmi aj na sociálnych sieťach. Takýto extrém doteraz nikdy nevidela.  

Ako pomôcť vlasom, keď vypadávajú alebo máte s nimi nejaký problém?

​Zákazníčka, ktorá k nej prišla, nosila nadpojené vlasy, o ktoré sa však vôbec nestarala. Neuveríte, no dlhých 9 mesiacov ich ani raz nečesala! Jednotlivé pramene sa jej zhrčkali a na hlave sa jej vytvorili chumáče. Navyše jej koruna krásy aj príšerne smrdela! Kým iné kaderníčky by jej nadpojené vlasy dali dole a potom jej prirodzené odstrihli, Ester urobila niečo iné! Rozhodla sa, že jej hrivu rozčeše. Hoci jej to zabralo niekoľko hodín, nakoniec sa jej to aj podarilo. A čo odkázala ženám, ktoré majú nadpojené vlasy? "Jediné, čo s príčeskami musíte robiť, je česať ich! Ak to nedokážete, nemali by ste ich nikdy nosiť. 50 percent je moja starostlivosť a 50 je na vašich pleciach. Vlasy musíte umývať a česať," dodala. 

@hairbyester The smell still haunts my dreams #hairfail #hairneglect #hairmatting #haireducation #hairextensionspecialist ♬ original sound - Hair extension specialist NYC

Súvisiace články

Najčítanejšie