Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOP jarné šaty zo Zary, ktoré ženy vo veľkom vykupujú: U nás ich ešte zoženiete!
Zdielať na
Krása a vlasy

TOP jarné šaty zo Zary, ktoré ženy vo veľkom vykupujú: U nás ich ešte zoženiete!

Zdroj: zara.com

Populárna španielska značka jednoducho vie, ako svojou kolekciou osloviť. Niektoré z ich modelov sa pravidelne stanú natoľko populárne, že ich módne maniačky po celom svete beznádejne vykúpia.

Zara je jednou z mála cenovo dostupných značiek, ktoré ženy milujú a rady nakupujú. Navyše vždy sa ich dizajnérom podarí vytvoriť kúsok, ktorý ide na dračku. S príchodom jari by to mal byť práve tento model!

Ako sa hollywoodske hviezdy vyparádili na červený koberec? Pozrite si ich outfity!

Jeden bol natoľko populárny, že mal dokonca aj vlastný účet na instagrame, kam ženy posielali svoje fotky v bodkovaný šatách. Ďalším obrovským hitom s príchodom jari by to mal byť práve tento kúsok. Hitom budú krásne batikované midi šaty, ktoré vďaka voľnému strihu pristanú asi každej ženskej postave. Spomínaný model už na prvý pohľad upúta práve svojou farbou... Plusom navyše je aj to, že sa šaty hodia na rôzne príležitosti. Môžete ich kombinovať s elegantnými topánkami alebo aj teniskami. Módni štylisti odporúčajú kúpiť si ich kým sa dajú, pretože potom ich už zrejme nezoženiete… Ako sa vám páčia? 

zara.com

Zdielať na

Najčítanejšie