Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyťahaný sveter, mastné vlasy a žiadny mejkap: Spoznávate v tejto žene slávnu herečku?
Zdielať na

Vyťahaný sveter, mastné vlasy a žiadny mejkap: Spoznávate v tejto žene slávnu herečku?

Zdroj: Profimedia

Ak potrebujete okamžite zdvihnúť sebavedomie, pozrite sa na paparazzi zábery tejto celebritnej krásky. Aj ona je bez stylistov a profi vizáže iba úplne obyčajná žena, ktorú by ste si na ulici asi ani nevšimli.

43-ročná herečka Kate Hudson je trojnásobnou mamou a stále sa môže pochváliť telom bohyne, keďže je verná zdravému životnému štýlu a pravidelne cvičí.

Sympatické na nej je aj to, že nepodľahla plastikám a skrášľovacím procedúram a na to, aby bola za hviezdu jej stačia iba šminky a dokonalý outfit. Aj táto slávna blondínka má však dni, keď netúži pútať pozornosť a pokojne si brázdi ulice ako obyčajná a nenápadná žena.  

Dcéru herečky Goldie Hawn paparazzi nafotili na ceste za priateľmi, ktorých navštívila v ich dome v kalifornskom Brentwoode, píše Daily Mail. Mnohých prekvapilo, že Kate sa nijako neskrývala a napriek neupravenému vzhľadu sa na fotografov usmievala od ucha k uchu.  

Profimedia

Na filmovom plátne a najmä na spoločenských udalostiach vyzerá Kate Hudson vždy skvelo, no v súkromí uprednostňuje pohodlie a ležérny štýl, čo dokazuje aj tento outfit. Herečka vyrazila za priateľmi v pohodlných džínsoch a zjavne staršom pulóvri a nenamáhala sa ani nalíčiť či upraviť si vlasy.   

Nuž, rozdiel je to poriadny, ale za nás má palec hore! Je dobré aspoň občas vidieť (a vedieť), že aj celebrity vyzerajú v bežnom živote úplne obyčajne a nenápadne, však?    

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie