Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prírodné vnady a žiadna podprsenka! Fíha, slávna herečka prekvapila poriadne sexi šatami
Zdielať na

Prírodné vnady a žiadna podprsenka! Fíha, slávna herečka prekvapila poriadne sexi šatami

Zdroj: Profimedia

Aj po troch deťoch sa môže pochváliť ukážkovou postavou, tak prečo ju neukázať v plnej kráse? Stavíme sa, že krásnej herečke sa v tomto outfite do očí nepozeral nikto!

43-ročná herečka Kate Hudson je trojnásobnou mamou a stále sa môže pochváliť telom bohyne, keďže je verná zdravému životnému štýlu a pravidelne cvičí, píše Daily Mail. Blondínka nepodľahla plastikám a skrášľovacím procedúram a hoci sú jej prirodzené prsia menšie, vôbec sa nemá za čo hanbiť, práve naopak! Pozrite sa, ako ohromne sexi vyzerala v odhalených šatách!

Hudson bola hviezdou premiéry filmu Na nože: Glass Onion v rámci londýnskeho filmového festivalu, ktorý je pokračovaním úspešnej detektívky Na nože. Vo filme sa objaví s množstvom ďalších hereckých hviezd vrátane Daniela Craiga, Edwarda Nortona, Davea Bautistu, Ethana Hawkea, Kathryn Hahn a ďalších. 

Na slávnostnú premiéru zvolila Kate sexi róbu Saint Laurent, pod ktorú sa bielizeň jednoducho nehodila, keďže šaty mali obrovský výstrih a prsia len len prekryla látka. Herečkin snúbenec Danny Fujikawa musel byť na svoju polovičku pyšný, pretože bola naozaj očarujúca a to nielen vďaka šatám, ale aj celkovému looku.

Profimedia

​O Kate Hudson je známe, že miluje zdravý životný štýl. Nedá dopustiť na metódu prerušovaného pôstu a vyhľadáva akýkoľvek druh pohybu - chodí na prechádzky, jazdí na bicykli, venuje sa pilates. A aj vďaka tomu vyzerá po štyridsiatke a troch deťoch takto úžasne. 

Čo poviete na jej odvážne šaty vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Súvisiace články

Najčítanejšie