Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po prevalení mužovej nevery ohúrila novým imidžom: Mirgovú prirovnávajú k Jennifer Lopez
Zdielať na

Po prevalení mužovej nevery ohúrila novým imidžom: Mirgovú prirovnávajú k Jennifer Lopez

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Dominika sa na pár dní stiahla zo sociálnych sietí, aby spracovala všetky šokujúce udalosti z posledného obdobia, no teraz je späť a to ešte silnejšia a krajšia!

Po prevalení aféry sa speváčka stiahla do súkromia a prestala komunikovať. Až po pár dňoch sa rozhodla situáciu okomentovať a priznala, že aktuálne prežíva veľmi ťažké obdobie.

Vyzerali ako šťastná a idylická rodinka, no úplne dokonalé to asi nebolo už dlhšie... ​

“Jediné, čo vám môžem povedať je, že nech to dopadne akokoľvek, chceme len, nech je náš syn šťastný...nič nie je viac. Ľudia robia neustále chyby. Ja tiež nie som dokonalá. V každom vzťahu sú dvaja. A ten náš bol nalomený už nejaký čas..." priznala Dominika na Instagrame a dodala, že bude ďalej pracovať a tvoriť nové skladby.  

Čas je však najlepší lekár a vyzerá to tak, že aj Dominika už najhoršie dni zvládla a je pripravená opäť žiť, tvoriť a tešiť sa zo života. Keď na Instagrame zverejnila nové fotky, fanúšikovia boli absolútne nadšení jej imidžom a mnohí ju nazvali slovenskou Jennifer Lopez, iným zase pripomínala Shakiru.

Dokonalé háro jej vytvoril šikovný kaderník Jirko Blatný, ktorý sa staral o vlasy mnohých známych Sloveniek, medzi jeho klientkami boli napríklad Adela Vinczeová, Celeste Buckingham, Soňa Skoncová, Jana Pištejová a mnohé ďalšie. 

Krásny účes pozdvihne sebavedomie každej žene a mnohí sa zhodli v tom, že Dominika nikdy lepšie nevyzerala. Ako sa jej aktuálny imidž páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie