Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Mirgová po manželovej nevere konečne prelomila mlčanie: Náš vzťah bol už nejaký čas nalomený
Zdielať na

Dominika Mirgová po manželovej nevere konečne prelomila mlčanie: Náš vzťah bol už nejaký čas nalomený

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Je to len pár dní, čo sa na svetlo sveta dostali informácie o tom, že manžel Dominiky Mirgovej si mal nájsť inú... Po prevalení aféry sa speváčka stiahla do súkromia a prestala komunikovať. Až doteraz!

Manželstvo Dominiky a Petra pôsobilo na prvý pohľad idylicky. Dvojica sa zosobášila ešte v roku 2015 a žila bez škandálov. Keď sa im pred pár rokmi narodil syn Peťko, ich šťastie vyzeralo byť dokonalé...

​Pred pár dňami však pluska.sk prišla s informáciou, že si Mirgovej manžel našiel inú. Samotná speváčka o nevere netušila a dozvedela sa o nej až z médií. Po prvom šoku sa úplne stiahla do súkromia a verejne sa k ničomu nevyjadrovala. Nikto preto netušil, čo v týchto dňoch prežívala... Umelkyňa sa napokon predsalen ozvala a priznala, že aktuálne prežíva veľmi ťažké obdobie. "... aj ja som obyčajný človek, mám právo sa hnevať, plakať, kričať, robiť rozhodnutia a nerozprávať o nich. Jediné, čo vám môžem povedať je, že nech to dopadne akokoľvek, chceme len, nech je náš syn šťastný...nič nie je viac. A my ho budeme chrániť najviac, ako sa dá! Spolu alebo od seba, stále sme jeho rodičia a on si nezaslúži žiadnu negatívnu myšlienku v jeho nevinnom živote! Ľudia robia neustále chyby. Ja tiež nie som dokonalá. V každom vzťahu sú dvaja. A ten náš bol nalomený už nejaký čas..." priznala Dominika, ktorá sa so situáciou vyrovnáva aj tak, že bude pracovať a tvoriť nové skladby. 

Súvisiace články

Najčítanejšie