Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kvôli vysnívanú účesu preletela polovicu zemegule: Vážne sa jej TO oplatilo?
Zdielať na

Kvôli vysnívanú účesu preletela polovicu zemegule: Vážne sa jej TO oplatilo?

Zdroj: Instagram

Viete si predstaviť, že by ste za kaderníkom leteli cez polovicu sveta? Táto žena sa rozhodla, že to urobí a jej dôvod vás naozaj prekvapí!

Bryn miluje cestovať po svete a zaujímavými tipmi si ním dokáže na seba aj zarobiť. Nie je to tak dávno, čo svojich fanúšikov šokovala priznaním, že kvôli vysnívanému účesu sa rozhodla letieť z Ameriky do Turecka! Dôvod?

Ako by ste sa o svoje vlasy mali starať počas leta? Poradí vám odborník!

Bryn si svoje prirodzené vlasy chcela dať zosvetliť a rozhodla sa aj pre nekonečne dlhé príčesky. Keď s požiadavkou navštívila svoj obľúbený salón, v ňom jej povedali, že ju to celé vyjde cez 3800 eur! "Svoje kaderníctvo navštevujem už dlhé roky a milujem to tam, ale pri tej cene mi padla sánka. Preto som začala hľadať alternatívy. Na instagrame som objavila tureckého kaderníka, ktorý zverejnil fotku účesu, ktorý som chcela mať na hlave," priznala kráska. A keďže rada a často cestuje, okamžite si zarezervovala termín o spomínaného kaderníka spolu s letenkou. "Za 8-hodiné farbenie, tónovanie a príčesky som zaplatila niečo cez 430 eur," dodala spokojne a pochválila sa aj novým účesom. Čo poviete, stále jej to za to?

@bryn.elise It cost less INCLUDING my 2 week vacation here ? More info ⬇️ #travel #hair #travelhacks #remotework ♬ taehyun is so bf - amber ✘ | rest

Takto vyzerali jej vlasy pred úpravou

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Traveler (@bryn.elise)

A toto je výsledok

@bryn.elise And when you upload a design it can sell over and over FOREVER ? LINK IN BIO to my new passive income article ?‍?#passiveincome #digitalart #travel #traveltips ♬ baby keem - ✰

Súvisiace články

Najčítanejšie