Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Monika z Bez servítky prezradila svoj recept na štíhle telo: Vážne sa dá schudnúť takto jednoducho?
Zdielať na

Monika z Bez servítky prezradila svoj recept na štíhle telo: Vážne sa dá schudnúť takto jednoducho?

Zdroj: TV JOJ

Svojská podnikateľka a milovníčka módy Monika Nemčoková sa aj vďaka účinkovaniu v šou Bez servítky teší veľkej popularite. Pre mnohé ženy sa stala vzorom a tie chceli vedieť, čo robiť, aby boli také štíhle ako ona.

Monika má tesne po päťdesiatke, no stále sa môže pochváliť naozaj super postavičkou a mladistvou tvárou. Nie je to však zadarmo! Na svojej figúre roky poctivo maká. 

Vo fitku by ste ju však nenašli! To si urobila doma... Vo svojom luxusnom banskobystrickom byte má bežiaci pás, na ktorom každý deň spaľuje kalórie a má aj činky, s ktorými cvičí. "Je to môj relax. Tým, že mám veľa práce, prichádzam domov neskoro a až o 23 hod. večer sa dostanem na pás. Oproti nemu mám telku, kde si pustím music box, pobehám si, pochodím, potancujem, proste tak, aby to bola pre mňa zábava. Zbožňujem to..." prezradila pre denník Plus1deň

Čo sa týka stravy, tu sa až tak neobmedzuje, no rozhodne sa ani neprejedá... "Celý deň nič nejem a večer nastupuje gastro fáza - v tej pojem všetko na čo mám chuť. Telo ti presne povie na čo má chuť, na čo nie. Nemyslím si, že prísne diéty sú správne, práve naopak. Ak je zachovaná rovnováha čo sa týka príjmu a výdaja, tak vtedy je to v poriadku. Žiadny extrém nie je dobrý, ale v ničom. Telo to potom cíti - síce schudneš, ale potom zas naberieš," opísala svoje stravovanie pre denník Plus1deň. Hoci to rozhodne nie sú zdravé návyky, vyzerá to tak, že u nej fungujú perfektne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie