Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Toto nie je halloweenska maska, ale Plačkovej nová tvár za 33-tisíc eur: My sme ju nespoznali!
Zdielať na

Toto nie je halloweenska maska, ale Plačkovej nová tvár za 33-tisíc eur: My sme ju nespoznali!

Zdroj: joj.sk

Nie je tajomstvom, že ostatné dva týždne strávila Zuzana Plačková v Kyjeve. U vychyteného plastického chirurga Maxima Ivanchuka sa dala vylepšiť.

Zuzana sa nikdy netajila tým, že si na sebe už čo-to nechala spraviť. Peniaze sa jej sypú a tie neváha investovať práve do seba!

​Tentoraz však vsadila na zahraničného doktora, ktorého nedávno navštívila aj Dara Rolins. Kým na Dare ste po zákroku žiadnu zmenu nezbadali, pri Plačkovej je to úplne iná káva. "Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnal a spriechodnil prepážky, lebo ma to trápilo už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil! Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach a rozpustenie kyseliny H. v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom. Za túto operáciu som zaplatila presne 33-tisíc eur," priznala na Instagrame Zuzana. Prvú fotku po zákrokoch zverejnil práve spomínaný doktor a nebyť popisky, že ide o Plačkovú, nikto by to nevedel. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Plastic Surgeon (@dr.maxim_ivanchuk),

Áno, práve sa pozeráte na novú tvár Zuzany Plačkovej, ktorá je ešte opuchnutá, ale je to ona. Dnes by ste v nej niekdajšiu blondínu z jojklárskej šou Hotel Paradise asi ťažko hľadali...

Súvisiace články

Najčítanejšie