Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vyľakala aj vlastnú mamu! Menzelová si prestala farbiť vlasy, na akciu prišla šedivá!
Zdielať na

Vyľakala aj vlastnú mamu! Menzelová si prestala farbiť vlasy, na akciu prišla šedivá!

Zdroj: Profimedia

Vždy atraktívna blondínka poriadne prekvapila, keď sa podobne ako mnohé známe krásky rozhodla vykašlať na farbenie vlasov. Čo poviete, svedčí jej to?

44-ročná vdova Olga Menzelová prišla do pražského Divadla Bez zábradlia na podujatie Pocta Jiřímu Menzelovi (✝82) v úplne inom imidži, ako bolo ľudia u nej doteraz zvyknutí.

Šarmantná Olga si obliekla biely overal, no každému udreli do očí práve jej vlasy. Namiesto dlhých blond vyhladených vlasov mala tentoraz svoje prirodzené kučery a prekvapením boli jej aspoň 10-centimetrové šedivé odrasty, ktoré jej vôbec neubrali na kráse.

"Dnes práve prišla moja mama po dlhej dobe a zľakla sa, čo sa mi to stalo, že som nejaká šedivá. Prestala som sa farbiť, uvidíme, ako to bude vyzerať. Za poslednú dobu som veľmi zošedivela, je to šedivé po všetkých stranách," povedala pre super.cz Menzelová.

Profimedia

"Nechcela som prísť v smútočnej čiernej, Jiří život miloval a má to byť oslava života,“ prezradila ďalej Olga a  poďakovala všetkým, ktorí sa na vytvorení programu podieľali. Sama je autorkou výstavy Rozmarnej cesty Jiřího Menzela, ktorá v divadle prebieha a pripomína tvorbu jej manžela. 

"Za šediny sa nehanbím, zatiaľ mi to nejako zásadne nevadí a keďže som svetlá, tak dúfam, že to nebude až tak vidieť. Máme to v rodine, šedivá je mamička aj môj o sedem rokov mladší brat," upresnila Menzelová, ktorá sa rozhodla pre prirodzenosť podobne ako mnohé svetové celebrity. Šediny neskrýva napríklad Sarah Jessica Parker, Andie MacDowell, Jamie Lee Curtis či Diane Keaton a mnohé ďalšie. 

Čo na tento trend hovoríte vy? Mali by ste odvahu chodiť so šedivou hlavou?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Súvisiace články

Najčítanejšie