Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Čaputovej mladšia dcéra zažiarila na móle: Aha, ako jej to pristalo v úlohe modelky
Zdielať na

Čaputovej mladšia dcéra zažiarila na móle: Aha, ako jej to pristalo v úlohe modelky

Zdroj: Profimedia

Mladšia dcéra našej prezidentky bola najväčším prekvapením veľkolepej módnej šou. Jej jedinečná krása ale tiež profesionalita, zaujala úplne všetkých.

Počas víkendu sa konalo obľúbené módne podujatie Fashion LIVE!, ktoré si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Pravdepodobne nikto z nich netušil, že jednou z modeliek, ktorá bude trendy kúsky predvádzať, bude aj dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej, Emma.

Svoju šikovnú dcéru prišla na prehliadku podporiť aj Zuzana Čaputová.

Naša prezidentka má dve krásne dcéry, staršiu Leu a mladšiu Emmu, ktorá ešte študuje na strednej škole, no popri tom sa rozbieha aj jej modelingová kariéra. Pozrite sa, ako jej išlo predvádzanie na móle počas veľkej módnej šou.

Netypická kráska

17-ročná Emma Čaputová má podľa mnohých expertov veľmi dobrý základ na úspešnú modelingovú kariéru a svoj potenciál tentokrát predviedla naplno. Všetci prítomní z nej nemohli spustiť oči. S extravagantným účesom a so svojím neprehliadnuteľným znamienkom na tvári zabodovala na sto percent, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma (@emma_caputova)

Modrooká netypická kráska disponuje tiež dokonalými mierami 88 - 61 – 89, čo je ďalší bonus k jej úspechu. „Modeling nehľadá prvoplánovú krásu, ale originalitu a jedinečnosť. Jej výzor môže byť v istých situáciách vítanou výhodou, inokedy zas prekážkou,“ vyjadril sa pre Plus 7 dní modelingový expert Saša Jány.

Už teraz sa tešíme, čím nás ambiciózna dcéry Zuzany Čaputovej prekvapí nabudúce. Držíme jej palce!

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma (@emma_caputova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie