Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto je slovenská kópia Kim Kardashian: Tá podobá je neskutočná!
Zdielať na

Toto je slovenská kópia Kim Kardashian: Tá podobá je neskutočná!

Zdroj: Instagram

Pred rokmi bojovala o korunku najkrajšej Slovenky, ktorú sa jej aj podarilo získať. Dnes žije nenápadný život mimo žiaru reflektorov, no pred pár dňami na seba upozornila. Krásna Veronika Vágnerová sa totiž premenila na svetoznámu módnu ikonu Kim Kardashian.

Šikovná vizážistka dokáže pri každej žene zvýrazniť to, čo je na nej pekné. A niekedy ju pomocou líčidiel vie premeniť aj na niekoho úplne iného...

Ako vyzeralo líčenie Veroniky Vágnerovej? Pozrite si ho!

​Lucid si do rúk zobrala našu bývalú kráľovnú krásy Veroniku Vágnerovú, ktorá sa pod jej rukami premenila na úplne inú ženu. A nie hocijakú! Pri pohľade na jej fotku až nápadne pripomína práve svetoznámu módnu ikonu Kim Kardashian! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Podobu s Kim si všimli aj mnohé fanúšičky Lucid, ktoré však zaujalo aj niečo iné. "Pekná práca ako vždy a Veronika úplne iný človek...nebyť popis o koho ide...mne osobne sa páčila jej pôvodná podoba, bola taká iná krásna...zapamätateľná... teraz presne je prirovnávaná ku Kardashianke...Bola výnimočná, ale je to každého vec ako sa rozhodne," zhodnotila Veronikinu premenu jedna žena. Bývalá misska sa netají tým, že si na svojej tvári dala zmeniť to, čo sa jej nepáčilo. Spomínate si, ako kedysi vyzrela?

Veronika pred rokmi...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie