Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovská vlasová premena Seleny Gomez: Fanúšikovia ju takmer nespoznali!
Zdielať na

Obrovská vlasová premena Seleny Gomez: Fanúšikovia ju takmer nespoznali!

Zdroj: Facebook/Selena Gomez

Extrémne zmeny farby vlasov sú zjavne v kurze. Po Billie Eilish stavila na výraznú blond aj táto speváčka a vyzerá ako úplne iná žena.

Pre Selenu Gomez sú typické hnedé odtiene vlasov, aj keď v minulosti si vyskúšala aj svetlejšiu hrivu. Tentokrát prekvapila výraznou blond a na prvom zverejnenom zábere dokonca mnohí zapochybovali, či je to naozaj ona. Čo poviete, sekne jej to?

Selena Gomez má okrem spevu aj iné ambície...

​Z hnedovlásky blondína

Selena má vlastnú značku dekoratívnej kozmetiky a práve na jej profil zverejnila fotografiu s úplne odfarbenou hlavou. “Nový vzhľad, vyzerá to tak, že si budem musieť vybrať nový rúž aj púder od Rare Beauty,” napísala k nej.

Za jej veľkou premenou stoja kaderníčky Nikki Lee a Riawna Capri, ktoré sa o vlasy speváčky starajú už viac ako 10 rokov. „Zvyčajne ich udržiavame veľmi podobné jej prirodzenému odtieňu, no tentokrát prešla veľkou zmenou. Je to jedinečná blond presne pre ňu a k jej odtieňu pleti. Je to určite veľká zmena, ale bude perfektná na leto,“ povedali vlasové odborníčky pre magazín Marie Claire.

“Neskutočne ti to sekne,” napísala jedna z fanúšičiek a pridali sa ďalší. Čo poviete na tú veľkú zmenu vy? Mali by ste na to odvahu?

Súvisiace články

Najčítanejšie