Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Celebritná vizážistka šokovala plnšie Slovenky: Pozerať sa na nechutné a nakysnuté telá je odpudivé
Zdielať na

Celebritná vizážistka šokovala plnšie Slovenky: Pozerať sa na nechutné a nakysnuté telá je odpudivé

Zdroj: Instagram/michaelarujakova

Poriadne prestrelila! Majiteľka jednej z najpopulárnejších beauty kliník v našom hlavnom meste si zobrala na mušku ženy, ktoré sa nemôžu pochváliť misskovskými mierami. Neuveríte, čo im poradila!

Nie je to tak dávno, čo sa jojkárska moderátorka Soňa Skoncová snažila ženám všeobecne dohovoriť, aby sa k sebe správali úctivo a zbytočne sa pre to, ako ktorá vyzerá, neurážali. Zdá sa, že jej slová nepadli na úrodnú pôdu, aspoň čo sa týka Michaely Rujákovej.

​Tá stojí za jednou z najpopulárnejších kliník v Bratislave, ktorá sa teší veľkej obľube aj medzi celebritami. Michaela sa na Instagrame otvorene vyjadrila k ženám s kyprejšími tvarmi a jej slová rozpútali peklo. "Na Instagrame alebo aj všeobecne by sa mali ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy, lebo pozerať sa na nechutné a nakysnuté, mľandravé telá, je viac odpudivé ako "ošmatlané boty". Každá, ktorá sa chce ukazovať, by mala v prvom rade aj vyzerať... lebo je síce fajn akože "vaše sebavedomie", ale realita je taká, že je to odpudivé.  Aj plnšia žena by mala byť pevná... " nechala sa počuť tmavovláska. Na jej štipľavé a urážlivé slová okamžite reagovali mnohé známe tváre, medzi nimi aj Celeste Buckingham.

"Toto ma veľmi sklamalo, keďže som dlhé roky klientkou tejto kliniky, hlavne na mejkap a vlasový styling. Ale asi tam už nie som vítaná... Pretože podľa tohto vyjadrenia, také baby ako som ja, by si nemali dávať fotky na Instagram. Asi by som sa nemala ukazovať verejne, keďže nemám pevné telo a prezentujem sa prirodzená sebavedomá," odpovedala jej speváčka, ktorá sa snaží dievčatám a ženám všeobecne dodať sebavedomie. To však nie je všetko! Po tom, čo si Rujákovej vyjadrenie prečítal Aleš Mlátilík, ktorý stojí za najväčším zľavovým portálom na Slovenku, ukončil s klinikou spoluprácu. Navštívili by ste beauty salón, ktorého majiteľka zmýšľa o vás ako o odpudivej, ak by ste mali nejaké to kilečko navyše? 

Takto vyzerá Michaela Rujaková

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Rujakova (@michaelarujakova)

Súvisiace články

Najčítanejšie