Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zuzanita šokovala odvážnou FOTKOU: Bolelo to ako čert a zostala mi vyťahaná pera!
Zdielať na

Zuzanita šokovala odvážnou FOTKOU: Bolelo to ako čert a zostala mi vyťahaná pera!

Hviezda šou Take Me out Zuzanita sa rozhodla pre radikálny krok. Po rokoch si zo svojich pier dala vybrať kyselinu hyalurónovú. Ako to dopadlo?

Kde sa objaví, tam priťahuje na seba pozornosť. Sexi Zuzanita, ktorá sa zviditeľnila v jojkárskej šou Take Me Out, opäť prekvapila. Toto by od nej mnohí nečakali!

​Zuzanita sa nikdy netajila tým, že si na sebe dala vylepšiť to, s čím nebola spokojná. A tak sa dnes môže pochváliť plným dekoltom a donedávna aj mäsitými perami. Tie sú už minulosťou! Kráska sa totiž rozhodla, že si z nich výplň nechá vybrať. "Už nemám kačacie pery. Odstránenie kyseliny hyalurónovej bolí ako čert, ale pre krásu sa trpí. Po zmenšení mi zostala vyťahaná pera," bez okolkov priznala a pridala aj aktuálnu fotku!

instgaram/z.u.z.a.n.i.t.a

​Atraktívna blondína po rokoch ukázala svoje prirodzené pery, ktoré sú rozhodne menšie, ako tie, ktoré donedávna špúlila na fotkách. A prečo sa takto rozhodla? "Rozpustenie kyseliny hyalurónovej vo vrchnej pere som podstúpila, pretože mi to deformovalo tvar pery. Chcem tvar srdiečka, nie párky miesto pier."

instagram/z.u.z.a.n.i.t.a

Súvisiace články

Najčítanejšie