Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tieto slovenské krásky prehovorili o šikane: Ženy ich nešetrili ani v tehotenstve!
Zdielať na

Tieto slovenské krásky prehovorili o šikane: Ženy ich nešetrili ani v tehotenstve!

Zdroj: Instagram

Spomínate si, kedy ste nejakú ženu pochválili, že super vyzerá? Nie je to tak, že oveľa častejšie na druhých hľadáme chyby a kritizujeme ich? Tu je len jeden príklad...

Asi sa nenájde žena, ktorá by si niekedy vo svojom živote nevypočula kritiku na svoju postavu. Niektoré sú príliš chudé, iné majú plnšie krivky a mnohé sa poriadne zaguľatia, keď sú tehotné. 

Zaujímavé pritom je, že kritika prichádza práve od samotných žien! S veľmi nepríjemnou skúsenosťou sa podelila moderátorka Topstaru Soňa Skoncová, ktorá už o pár týždňov privedie na svet svojho vytúženého synčeka. Istá žena mala totiž nevhodné poznámky na jej postavu. "Teraz prežívam najkrajšie obdobie vo  mojom živote a aj keď som najväčšia, tak sa cítim úplne najkrajšia, aká som kedy v živote bola. Všetkým tehotným ženám odkazujem, aby si svoje tehotenstvo užívali, aby nedržali nejaké hlúpe diéty, ktoré môžu ohroziť plod. To by so nikdy nedopustila...," priznala bruneta a vyslovila aj prianie, ktoré by mnohé ženy zachránilo pred trápením: "...aby sme boli k sebe trochu milšie, tolerantnejšie, aby sme mysleli nato, že keď niekoho po dlhej dobe stretnete a povieme mu, fúú ty si ale riadne pribrala, nikdy neviete, čo je za tým..." priznala Soňa na Instagrame. Video, ktoré moderátorka zverejnila, vyvolalo búrlivé reakcie žien. Tie sa priznali, že si prešli peklom, keď si niekto dovolil kritizovať to, ako vyzerajú. Skoncová však nie je jediná známa Slovenka, ktorá niečo podobná zažila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Instagram/sonaskoncova

Svoje o tom vie aj niekdajšia najkrajšia Slovenka Veronika Vágnerová. "To, čo sa deje, je niekedy už cez hranicu, ľudia strácajú zábrany, slušnosť, rešpekt a úcta sa vytrácajú a to je viac než smutné," priznala bruneta. Ďalšou známou tvárou, ktorá si na svoju osobu opakovane vypočula kritiku, je aj Ivana Gáboríková. Tá neprajníkom odkázala jediné: "Empatia, ohľaduplnosť, rešpekt". 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Súvisiace články

Najčítanejšie