Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dcérka slávnej miliardárky ohúrila novým účesom: Hodí sa TOTO malému dievčatku?
Zdielať na

Dcérka slávnej miliardárky ohúrila novým účesom: Hodí sa TOTO malému dievčatku?

Zdroj: Instagram/kyliejenner

Kylie Jenner si užíva karanténu spolu s dcérkou vo svojom luxusnom sídle a čas si kráti napríklad aj tým, že jej skúša rôzne nové účesy. Čo poviete na tento?

Úspešná podnikateľka Kylie Jenner (22) je aktuálne izolovaná so svojou dcérkou Stormi vo svojom luxusnom sídle v LA. Na svojom Instagrame priznala, že podobnú „karanténu“ si vyskúšala už počas tehotenstva, keď sa celé mesiace úspešne ukrývala pred fanúšikmi a fotografmi.

Ako bude vyzerať návrat detí do škôlok a škôl?

Kým všetci obyčajní rodičia v tomto období nevedia čo skôr, Kylie sa už očividne doma nudí. Keď nerieši svoj imidž a rôzne zmeny, tak sa realizuje na svojej 2-ročnej dcérke.

Na Instagrame sa pochválila niekoľkými zábermi svojho rozkošného dievčatka, ktorému vytvorila takýto, podľa mnohých skôr dospelácky účes. Kučeravé vlásky jej doslova ulízala a stiahla do malého drdolu a účes ozdobila dvomi pukačkami, ktoré dokonalo ladili s jej celkovým outfitom.

Kým väčšina fanúšikov, vrátane jej sestry, Kim Kardashian, vychválili jej vlásky do nebies, našli sa aj takí, ktorým prišiel takýto účes pre malé dievčatko nevhodný a neprirodzený.

Čo poviete na účes malej Stormi vy? Páči sa vám?

Instagram/kyliejenner

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ? (@kyliejenner),

Súvisiace články

Najčítanejšie