Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zdravotníčka Laura sa uznania nedočkala: Prečo ju kritizujú, keď pomáha pri padémii?
Zdielať na

Zdravotníčka Laura sa uznania nedočkala: Prečo ju kritizujú, keď pomáha pri padémii?

Zdroj: Twitter/Laura Heath

Mladá zdravotná sestra si získala tisíce fanúšikov na sociálnej sieti, dôvodom však nebola jej záslužná práca, pri ktorej denne riskuje svoje zdravie aj život. Pozrite sa, prečo!

Keď sa Laura Heath (24) pochválila na internete fotografiou v zdravotnej uniforme s tým, že je hrdá na svoju prácu, ani vo sne nečakala, že za to schytá takú kritiku. Myslíte si, že ju ľudia zvozili právom?

Britský premiér situáciu najskôr zľahčoval, teraz má koronavírus aj on...

​V posledných týždňoch kolovalo po internete množstvo zdravotných sestier či lekárov, ktorí mali tváre zničené od každodenného nosenia ochranných pomôcok a ktorých boj s koronavírusom absolútne vyčerpal.

Keď sa mladá zdravotníčka Laura pochválila, aká je pyšná, že môže byť členkou Národnej zdravotnej služby a pomáhať tak pri pandémii, nenašlo sa veľa ľudí, ktorí by jej úprimne ďakovali, práve naopak, schytala poriadnu kritiku.

Kým ostatní lekári boli na prvý pohľad zničení a vyčerpaní, Laura zverejnila zábery z práce bez ochranného rúška a s dokonalým mejkapom. Ľudia ju absolútne nešetrili a dali jej pocítiť, že myslí viac na svoju krásu, ako na skutočnú záchranu pacientov, niektorí jej dokonca vyčítali, že aj kvôli nej sa počet obetí zvyšuje.

Laura bola z kritiky ľudí veľmi sklamaná a tvrdí, že zverejnením svojich fotografií sa chcela pokúsiť byť vzorom pre mladé ženy, ktoré chcú zmeniť svet.

Myslíte si, že to naozaj prehnala a že si zaslúžila takú kritiku?

Twitter/Laura Heath

Twitter/Laura Heath

Súvisiace články

Najčítanejšie