Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nechcela prísť kvôli pandémii o prácu, takto sa vynašla: Z videa kaderníčky je HIT
Zdielať na

Nechcela prísť kvôli pandémii o prácu, takto sa vynašla: Z videa kaderníčky je HIT

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Šíriaci sa koronavírus ohrozuje nielen naše zdravie, ale aj prácu. Mnohí zostali zo dňa na deň bez príjmu a snažia sa vyriešiť si ťažkú situáciu po svojom.

Niektoré podniky museli zavrieť úplne, iné sa ako tak prispôsobili vzniknutej situácii a ponúkajú služby online, donášky a podobne. Bez práce zostali napríklad ľudia poskytujúci beauty služby, napríklad kaderníci.

Aj umelci a ľudia pracujúci v oblasti kultúry majú obrovský problém!

Vynaliezavá kaderníčka

Istá kaderníčka v holandskom mestečku Oss sa stala v týchto dňoch hviezdou sociálnych sietí. Napriek tomu, že by mala mať zatvorené kvôli hrozbe šírenia koronavírusu, rozhodla sa, že urobí všetko pre to, aby si prácu udržala a aby zároveň ochránila seba aj klientov.

Do salónu Bella Rosa sa samozrejme vstupuje po jednom a každý musí dodržiavať prísne pravidlá vrátane rúška na tvári, dezinfekcie rúk a nasadenia jednorázových ochranných rukavíc.

Ona sama si vyrobila ochranný oblek, vďaka ktorému jej vraj nič nehrozí. Na jeho „výrobu“ použila veľký dáždnik, do ktorého si vystrihla otvory na ruky a oči.

Facebook/Bella Rosa

Ťažko povedať, či je takáto ochrana naozaj dostatočná a či by ju zdravotníci schválili, isté však je, že jej video pobavilo ľudí z celého sveta!

Súvisiace články

Najčítanejšie