Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto že je Kylie Jenner? Počas izolácie odhodila príčesky a vrátila sa k pôvodnej farbe
Zdielať na

Toto že je Kylie Jenner? Počas izolácie odhodila príčesky a vrátila sa k pôvodnej farbe

Zdroj: Instagram

Reality hviezdička sa počas karantény už očividne nudí a rozhodla sa zmeniť imidž. A zmena je to obrovská!

Odkedy sa koronavírus rozšíril do všetkých kútov sveta, všetci sme na jednej lodi. Či už je to bohatá členka slávneho rodu Kardashianiek, alebo ktokoľvek z nás. Rozdiel je v tom, že kým my riešime, ako sa uživíme a ako sa udržíme v zdraví, taká Kylie Jenner sa po pár dňoch karantény už začala nudiť!

Úspešná podnikateľka Kylie Jenner (22) je aktuálne izolovaná so svojou dcérkou Stormi vo svojom luxusnom sídle v LA. Na svojom Instagrame priznala, že podobnú „karanténu“ si vyskúšala už počas tehotenstva, keď sa celé mesiace úspešne ukrývala pred fanúšikmi a fotografmi.

Reality star vyzvala ľudí, aby situáciu nepodceňovali a aby mysleli na svojich blízkych. Správne dodala, že koronavírus neohrozuje iba starších ľudí, ale naopak, bojujú s ním aj mladí ľudia a dokonca aj deti!

Kylie sa však priznala, že sa doma trocha nudí a tak sa rozhodla zamestnať napríklad aj tým, že svojim vlasom vrátila prirodzenosť. Kým predtým nosila dlhú tmavú hrivu a menila jednu parochňu za druhou, teraz dopriala svojim vlasom oddych. Fanúšikov prekvapila výrazne kratšími a svetlejšími vlasmi, ktoré ju zmenili na nepoznanie!

Fíha, to je ale poriadna zmena!

Kylie Jenner

instagram/Kylie Jenner

Súvisiace články

Najčítanejšie