Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Speváčka prekvapila fanúšikov: Najskôr ukázala celulitídu, teraz tvár bez štipky mejkapu
Zdielať na

Speváčka prekvapila fanúšikov: Najskôr ukázala celulitídu, teraz tvár bez štipky mejkapu

Zdroj: Facebook/Demi Lovato

Slávna speváčka, ktorá roky bojuje s depresiami a závislosťami, je na tom konečne lepšie. Pomohol jej najmä pozitívny prístup k životu a úprimnosť k sebe samej.

Demi Lovato (27) si za svoj mladý život zažila už kadečo. Niekoľkokrát sa liečila od drogových závislostí, mala problémy s alkoholom a tiež depresie. Vyzerá to tak, že má konečne lepšie obdobie a opäť začína aj vystupovať.

Rozhodla sa prijať samú seba aj s nedokonalosťami. Klobúk dole za jej odvahu!

Úprimnosť je základ

Pred pár mesiacmi spôsobila na sociálnych sieťach poriadny rozruch, keď sa pochválila fotografiou v bikinách bez akýchkoľvek úprav a ukázala nielen pribratú postavu, ale aj poriadnu celulitídu.

Najnovšie sa s fanúšikmi podelila o detailný záber svojej tváre bez štipky mejkapu.

„Už som to neurobila veky. Uvedomila som si, že som v poslednej dobe zdieľala veľa dokonalých snímok s tonami líčidiel na tvári, a prišlo mi dôležité ukázať aj to, čo je pod nimi," napísala k prirodzenej selfie fotke.

"Takto väčšinou vyzerám. Som pyšná na svoje pehy, na bradu, čo vyzerá ako zadok, a som pyšná tiež na to, že sa prijímam a mám sa rada taká, aká som,“ dodala.

Demi si týmto postom získala mnoho lajkov a pozitívnych komentárov a my sa pripájame k nim. Je prirodzene krásna a pokojne môže bez šminiek chodiť aj častejšie, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/B89sBZ7BLiM/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie