Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
SEXI zábermi vyvolala rozruch: Fanúšikom neuniklo, že Krainovej tvár vyzerá inak
Zdielať na

SEXI zábermi vyvolala rozruch: Fanúšikom neuniklo, že Krainovej tvár vyzerá inak

Zdroj: Instagram/Simona Krainová

Česká topmodelka je známa tým, že nedáva si servítku pre ústa a svojim neprajníkom vždy jasne vyjadrí svoj názor. Najnovšie sa do nej pustili kvôli vylepšenej časti tváre.

Simona Krainová (46) je stále nádherná žena so sexi krivkami, ktoré by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatka. Pravidelne však čelí kritike hejterov a namiesto ignorácie sa vždy poriadne vytočí.

Čo o sebe Simona Krainová prezradila?

​Nedávno sme písali o tom, ako Simona na Instagrame kritizovala snobské akcie, a zrejme jej vôbec nedošlo, že jej slová nie sú veľmi uveriteľné, keďže bola oblečená vo svetríku za nehoráznu sumu! Česká kráska sa vtedy poriadne vytočila a kritizujúcim ženám to vrátila aj s úrokmi.

Prehnala to?

Krásna modelka sa tentokrát pochválila novými sexi zábermi, na ktorých pozorným sledovateľom neuniklo, že má jemne zväčšené pery. Kým mnohí ju za fotografie zasypali komplimentmi, opäť sa našli takí, ktorí ju skritizovali.

“Už trochu ubrať, prosím,” napísala jedna z komentujúcich a Simona jej na oplátku sucho odpísala, že ona by naopak mala pridať…

Ďalší ju pochválil a vyzdvihol tiež to, akú skvelú postavu si modelka udržuje. Okrem iného behá každý deň aspoň 10 kilometrov! Možno by sme si z tohto mohli zobrať príklad všetci, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/B7s01xygGfM/

https://www.instagram.com/p/B72-kGoAEEP/

https://www.instagram.com/p/B7niVnsABUq/

https://www.instagram.com/p/B70-iGxg4pB/

Súvisiace články

Najčítanejšie