Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krainová neuniesla kritiku fanúšičky: Za TOTO ju nazvala zamindrákovanou pipinou
Zdielať na

Krainová neuniesla kritiku fanúšičky: Za TOTO ju nazvala zamindrákovanou pipinou

Zdroj: Instagram/Simona Krainová

Česká topmodelka je známa tým, že kritiku nevie prijímať s nadhľadom a keď sa naštve, nedáva si servítku pre ústa. Čo ju vytočilo tentokrát?

Simona Krainová (46) si opäť poriadne zavarila. Na svojom Instagrame totiž kritizovala snobské akcie, a zrejme jej vôbec nedošlo, že jej slová nie sú veľmi uveriteľné, keďže bola oblečená vo svetríku za nehoráznu sumu!

Čo o sebe Simona prezradila?

Plavovlasá modelka a matka dvoch synov Bruna (7) a Maxa (9) zdieľala na sociálnej sieti fotku, na ktorej relaxuje na chate v Krkonošiach s týmto textom: "Mám rada toto miesto... Je tu pokoj, krásne hory a fajn ľudia ... žiadne snobské predvádzačky zimných kombinéz a nových lyží, ako je to o kúsok ďalej. Ja si radšej sadnem za pec."

https://www.instagram.com/p/B5xfvOfg3rM/

Fanúšikovia si okamžite všimli, že na selfíčku mala na sebe svetrík jednej luxusnej značky, čo sa predáva za úplne nekresťanské peniaze. Na ostrú výmenu názorov, ktorá sa pod záberom rozbehla, upozornil český Blesk.

"Potom nechápem, prečo vy máte na sebe oblečenú značku, ktorá je podľa mňa znakom snobizmu," začudovala sa jedna zo Simoniných fanúšičiek a ďalšia sa k nej pridala: "Obdivujem vašu usilovnosť, a čo ste dokázali, ale tu ste netrafili klinec po hlavičke..."

Simona zareagovala najskôr stručne a pokojne: "To nie je znak snobizmu, ale kvality.“

Kritizujúca žena si však nedala pokoj a podpichovala ju ďalej: "Doplňte si svoje vzdelanie, aby ste pochopili pojem snobizmus," pokračovala provokatívne a narážala na Krainovej nie príliš úspešné štúdium. Modelka totiž absolvovala len základnú školu. "Obliecť si túto značku je znakom snobizmu, to, že je kvalitný, nepopieram. Len ma veľmi udivilo, ako kážete vodu a pijete víno." A to už Simona nevydržala a „milú“ pani poslala kade ľahšie.

Najprv dotyčnú ženu nazvala "tupou husou", potom ešte pritvrdila. "Ty musíš byť zakomplexovaná pipina! Čo tu lezieš vôbec... Padaj, ty doktorka vymetená, " napísala jej zúrivo.

Toto by naštvalo asi každého, no možno by Simona urobila lepšie, keby podobné „rýpalky“ jednoducho ignorovala. Čo si myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/B5yXf_JAbR8/

https://www.instagram.com/p/B5aKmwgAka3/

Súvisiace články

Najčítanejšie