Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zo salónu krásy odišla ako vymenená: Najstaršia Gottova dcéra vyzerá konečne lepšie
Zdielať na

Zo salónu krásy odišla ako vymenená: Najstaršia Gottova dcéra vyzerá konečne lepšie

Zdroj: Profimedia

Hoci prežíva ťažké životné obdobie, nevzdáva sa a snaží sa dať dokopy po všetkých stránkach. Otca by dnes pohľad na svoju dcéru určite potešil!

Dominika Gottová (46) nemala vo Fínsku, kde žila niekoľko rokov so svojim manželom na ružiach ustlané. Za zlú situáciu si však mohla najmä sama a teraz vie, že jedine ona sama to musí zvládnuť aj napraviť.

Hrob Karla Gotta denne navštevujú desiatky fanúšikov...

Dominika sľúbila svojmu otcovi ešte aj krátko pred smrťou, že sa bude snažiť a spraví všetko preto, aby svoj život dala opäť do poriadku.

Zo závislosti sa liečila už niekoľkokrát a sám Karel jej finančne pomáhal, ale spadla do toho znovu a znovu. Roky takéhoto života kedysi krásnu Dominiku veľmi zmenili a pripomínala skôr poriadnu trosku, ako sexi ženu.

Najstaršia dcéra Karla Gotta začala na sebe pracovať ešte kým žil, a vyzerá to tak, že svoje slovo konečne dodrží. Po problémoch s Fínskym manželom sa rozhodla vrátiť do Česka, kde si našla prácu a snaží sa nájsť si aj vlastné bývanie. Na rad prišiel aj jej vzhľad, s ktorým sa zverila profesionálom v salóne krásy.

Dominiku konečne zbavili viditeľných odrastov, spravili jej strih, ktorý je ideálny na jej riedke a jemné vlasy, ošetrili jej aj pleť a jemne ju nalíčili.

Po premene vyzerá oveľa lepšie, čo poviete? Držíme jej palce!

Dominika Gottová

Profimedia

Dominika Gottová

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie