Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TOP farba pre brunetky: Oživí vlasy a vyzerá prirodzene
Zdielať na
Krása a vlasy

TOP farba pre brunetky: Oživí vlasy a vyzerá prirodzene

Zdroj: Instagram

Ak túžite po zmene, no chcete, aby vaša koruna krásy stále vyzerala prirodzene, vyskúšajte aktuálny vlasový hit medzi ženami. Ideálny je práve pre hnedovlásky.

Ak máte tmavé vlásky a rady by ste ich oživili, no po nejakej radikálnej zmene farby netúžite, stavte na aktuálne top trend, po ktorom siahli mnohé ženy. 

Ak vás zaujíma zákulisie seriálu Nový život, pozrite si to, čo sa úplne nevydarilo...

​"Cinnamon swirl" v preklade znamená škoricové hniezdo je zmes odtieňov hnedej, ktoré vám na vlasoch vyčaruje len šikovný kolorista. Zaujímavosťou je, že farebné trendy profesionáli pomenúvajú podľa jedál práve preto, aby si ich ženy vedeli ľahšie predstaviť...

Je úplne jedno, či máte svetlo alebo tmavohnedá vlasy. Základ je, aby farbené pramene boli maximálne len o dva odtiene svetlejšie ako vaše prirodzené vlasy. Použitie hneď niekoľkých odtieňov vám vaše vlasy oživí a vašej tvári dodá sviežosť. Tu je niekoľko inšpirácii, ako by ste mohli vyzerať!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cinnamon swirl #cinnamonswirlhair #shadesofbrown #kevinmurphyproducts #tigicopyrightcolour #haircolor

Príspevok, ktorý zdieľa Hairzone (@hairzoneaalst),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naša Cinnamon Swirl nijansa razveselit ce i najtmurniji ponedjeljak! ? #keunehairasamasterpiece #keune #keunehaircosmetics #cinnamonswirlhair #hairgoals #hairinspo

Príspevok, ktorý zdieľa Keune Hrvatska (@keunehaircosmetics_hr),

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie