Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najznámejšia beauty blogerka šokovala priznaním: TOTO o nej doteraz nikto netušil!
Zdielať na

Najznámejšia beauty blogerka šokovala priznaním: TOTO o nej doteraz nikto netušil!

Zdroj: Profimedia

Jej mimoriadny talent a čarovanie so šminkami obdivujú milióny fanúšikov po celom svete. Nikto však netušil, že táto šikovná a kreatívna žena bola pred pár rokmi úplne inou osobou.

Nikkie de Jager alias NikkieTutorials patrí medzi najznámejšie beauty youtuberky sveta, na sociálnych sieťach ju sleduje 13-miliónov fanúšikov. Tých doslova šokovala posledným videom, v ktorom priznala zmenu pohlavia.

Narodila sa v nesprávnom tele

Nikkie sa vo videu priznala, že sa narodila síce ako chlapec, ale už v útlom detstve vedela, že sa cíti ako dievča. Už ako 14-ročná začala s premenou na dievča a v 19-tich sa dievčaťom stala definitívne. S natáčaním videí a líčením začala aj preto, aby sa odreagovala od výsmechu a šikany, ktorá ju sprevádzala od detstva a celé dospievanie.

„Som Nikkie Tutorials, stále som to ja. Nepotrebujem žiadne štítky, ale áno, ak to chcete počuť, som transsexuálka,” priznala sa pred celým svetom a konečne jej padol kameň zo srdca. Už niekoľkokrát sa jej neznámi ľudia vyhrážali, že odtajnia jej minulosť a aj preto nabrala odvahu a vyšla s pravdou von.

Väčšina fanúšikov jej vyjadrila obdiv a uznanie za to, že priznala pravdu. Nikkie je momentálne zasnúbená a s partnerom chystajú svadbu.

https://www.instagram.com/p/B6g1l9cJl-O/

https://www.instagram.com/p/B3c6C3-glZN/

https://www.instagram.com/p/BybETmQiJBR/

https://www.instagram.com/p/B6T6_ofJQAL/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie