Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dvojníčka alebo totálna kópia? Mladá kráska je od Jennifer Lopez na nerozoznanie
Zdielať na

Dvojníčka alebo totálna kópia? Mladá kráska je od Jennifer Lopez na nerozoznanie

Zdroj: stmed.net

Na svete vraj neexistujú dvaja rovnakí ľudia, no zároveň má takmer každý osobu, s ktorou ho spája mnoho podobných čŕt. A rozhodne to nemusí byť člen rodiny!

Toľko žien na svete sa túži na ňu podobať a obdivujú jej typickú krásu a sexi krivky, ale existujú aj ženy, ktoré dostali podobné gény do vienka. Táto mladá Ruska akoby JLo z oka vypadla!

To je ale podoba!

Študentka a modelka Natalia Mirskikh z ruského mesta Cheliabinsk sa denne stretáva s tým, že si ju na ulici mýlia s latino speváčkou a herečkou Jennifer Lopez. Prvýkrát jej to niekto povedal, keď mala iba 14 rokov, no vtedy ani netušila, kto to vlastne JLo je. Najskôr sa jej toto prirovnávanie nepáčilo, no potom začala z výraznej podobnosti s latino kráskou ťažiť.

dvojníčka JLo

Profimedia

„Cítila som sa zvláštne, keď si ma mýlili s Jennifer Lopez, ktorá má o 30 rokov viac ako ja. JLo je však taká krásna a rozhodne na svoj vek nevyzerá, takže to beriem ako obrovský kompliment,“ povedala 19-ročná študentka.

Ruská študentka si momentálne privyrába modelingom a práve vďaka podobe s JLo je veľmi žiadaná. Keď sa najstajluje v jej štýle, je naozaj na nerozoznanie, čo poviete?

dvojníčka JLo

Profimedia

„Snívam o tom, že by som sa raz stretla s Jennifer Lopez. Chcela by som vidieť, ako sa zatvári, keď ma uvidí,“ dodala krásna Natalia na záver. Držíme jej palce, nech sa jej sen splní!

dvojníčka JLo

Profimedia

dvojníčka JLo

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B1wSFWYIrR9/

Súvisiace články

Najčítanejšie