Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ani ona nezvláda starnutie: Kedysi krásna Kim Basinger šokovala neprirodzenou tvárou
Zdielať na

Ani ona nezvláda starnutie: Kedysi krásna Kim Basinger šokovala neprirodzenou tvárou

Zdroj: Profimedia

Bola obrovským sexsymbolom osemdesiatych rokov a jej krása fascinovala filmových tvorcov aj milióny fanúšikov z celého sveta. Žiaľ, rovnako ako mnohé iné herečky, ani ona sa nedokázala s pribúdajúcim vekom zmieriť.

Mnohí si pri jej mene okamžite spomenú na mimoriadne úspešný erotický thriller 9 a ½ týždňa, kde si zahrala s niekdajším fešákom Mickey Rourkeom. Ten sa vďaka alkoholu, drogám a desiatkam plastík na seba už ani nepodobá. Kim je na tom podstatne lepšie, aj keď starnutia sa bojí rovnako, ako on.

Kim Basinger (65) patrila  v 80-tych rokoch k obrovským sexsymbolom. Jej dokonalé krivky s blond hrivou obdivovali muži aj ženy po celom svete. Asi najviac si ju pamätáte z horúcich filmových scén.

Jej veľkú filmovú kariéru odštartovala bondovka Nikdy nehovor nikdy, zažiarila vo filme 9 a ½ týždňa, nasledoval film Mrazivá vášeň, Krásna mimozemšťanka, Batman, Schôdzka naslepo a mnohé ďalšie.

Pinterest

Kde sa stratila jej prirodzenosť?

Kim patrila medzi krásky, ktoré sú šarmantné aj v zrelom veku, ale vyzerá to tak, že sa s pribúdajúci vráskami neskamarátila. Nedávno sa po dlhšej dobe objavila v spoločnosti a nedalo sa prehliadnuť, že jej tvár je dokonalo vyžehlená a nie je na nej takmer žiadna vráska. Spolu so zvláštnym účesom vyzerala všeliako, len nie sexi. Škoda…

Profimedia

kim basinger, vyžehlené vrásky

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie