Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
S týmto halloweenskym mejkapom tromfnete aj Plačkovú: Takto vás nikto neprehliadne!
Zdielať na

S týmto halloweenskym mejkapom tromfnete aj Plačkovú: Takto vás nikto neprehliadne!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Už o pár dní sa možno aj vy budete zabávať na niektorej z halloweenskych akcii a ak chcete zaujať, obyčajný kostým vám stačiť rozhodne nebude. S rafinovaným mejkapom budete za hviezdu.

Už je to nejaký rok, čo sa aj na Slovensku udomácnil americký sviatok Halloween. Práve 31. októbra sa ľudia zabávajú v rôznych kostýmoch na strašidelných párty. Možnosť vyparádiť sa si nedajú ujsť ani naše známe tváre! A tie si na outfitoch dávajú záležať. 

Čo sa z Lucie Javorčekovej stala najsledovanejšia Slovenka na Instagrame?

​Jednou z naj masiek mala ostatný rok práve Zuzana Plačková. Tá zaujala nielen originálnymi šatami, ale najmä skull mejkapom, ktorý bol veľmi trendy a videli ste ho na každom kroku. 

Ak chcete tento rok zaujať a byť trochu iná, inšpirujte sa známou vizážistkou Radkou, ktorá má na Instagrame takmer milión sledovateľov a je vychytená aj v zahraničí. Tá na sebe ukázala, ako si halloweensky mejkap predstavuje tento rok ona a je to hotové majstrovské dielo. Uznajte, s niečím takýmto na tvári by vás nikto neprehliadol!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? ????? ?? • This #halloween look was inspired by Tarot card! ? Are you guys spiritual? I don’t consider myself spiritual, but I’ve always been fascinated by Tarot cards, cause I find them so pretty and I believe they can sometimes help you look at things from a different perspective ? Would you like to see another Tarot inspired look? Which card? ? ______ Products I used ? ? @limecrime Precision Brow Pen in ‘Smokey’ ? @smashboxcosmetics_uk Primer + Moisturiser ? @anastasiabeverlyhills Luminous Foundation ? @jeffreestarcosmetics Star Concealer ? @milkmakeup Translucent Loose Powder ? @colourpopcosmetics Pressed Bronzing Powder in ‘Spectacle’ ? @katvondbeauty Tattoo Liner in ‘Trooper’ ? @makeupobsession x @grwrady Daydream Eyeshadow Palette ? @mehronmakeup Paradise AQ Face Paint Palette ? @nyxcosmetics_uk SFX Crème White Colour ? @katvondbeauty Everlasting Liquid Lipstick in ‘Witches’ _______ #colourpop #colourpopme #limecrime #anastasiabeverlyhills #norvina #katvondbeauty #halloweenmakeup #halloweenlook #tutorial #makeuptutorial #selfie #wig #nyxcosmetics #milkmakeup #makeupobsession #smashbox #allmodernmakeup #makeuptips #motd #tarot #creativemakeup #devil

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? ????? ?? • TAG SOMEONE WHO NEEDS HALLOWEEN INSPO ❤️ ? I can’t wait to create more #halloween looks for you guys! This one was inspired by the Tarot! ? ______ Products I used ? ? @limecrime Precision Brow Pen in ‘Smokey’ ? @smashboxcosmetics_uk Primer + Moisturiser ? @anastasiabeverlyhills Luminous Foundation ? @jeffreestarcosmetics Star Concealer ? @milkmakeup Translucent Loose Powder ? @colourpopcosmetics Pressed Bronzing Powder in ‘Spectacle’ ? @katvondbeauty Tattoo Liner in ‘Trooper’ ? @makeupobsession x @grwrady Daydream Eyeshadow Palette ? @mehronmakeup Paradise AQ Face Paint Palette ? @nyxcosmetics_uk SFX Crème White Colour ? @katvondbeauty Everlasting Liquid Lipstick in ‘Witches’ _______ #colourpop #colourpopme #limecrime #anastasiabeverlyhills #norvina #katvondbeauty #halloweenmakeup #halloweenlook #tutorial #makeuptutorial #selfie #wig #nyxcosmetics #milkmakeup #makeupobsession #smashbox #allmodernmakeup #makeuptips #motd #tarot #creativemakeup #devil #creative #eyeliner

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Súvisiace články

Najčítanejšie