Skoro jasno
15°
Bratislava
Za TOTO Plačkovej naložili ako nikdy: Zmeň si meno, už sa na seba ani nepodobáš
Zdielať na

Za TOTO Plačkovej naložili ako nikdy: Zmeň si meno, už sa na seba ani nepodobáš

Zdroj: Instagram @queen.plackova

Kto by pri pohľade na Zuzana Plačkovú v jojkárskej šou Hotel Paradise povedal, že z nej raz bude úspešná podnikateľka a módna ikona? Asi len málokto. Zuzane sa za pár rokov podarilo dosiahnuť to, o čom snívajú mnohí mladí ľudia - zarábať tučný balík peňazí, je populárna a užíva si život.

Čo si o svojej postave v seriáli Delukse myslí Zuzana Fialová?

​Zuzana si žije svoj americký sen, ktorý môžete sledovať aj na sociálnych sieťach. Robí to, čo ju baví, cestuje po svete, oblieka si to, čo sa jej páči a za ostatné roky stihla aj na svojej tvári a tele vylepšiť to, s čím bola nespokojná. Niekoľkokrát si zmenila veľkosť poprsia, vďaka výplniam má guľatejší zadok, nadpojené vlasy takmer po zadok, umelé mihalnice, zmenšený nos a zväčšené pery. Najnovšie si dala vytetovať aj obočie, čo podčiarklo jej bábikovskú tvár. Zuzana je dnes sexi kosť a vyzerá super, ale...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ajoj ? hruštička ? ??

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Kým mnohé jej fanúšičky túžia po tom, aby sa na ňu podobali a považujú ju za najkrajšiu ženu na svete, iné v nej "starú Zuzanu Plačkovú" len ťažko hľadajú. V diskusiách pod jej fotkami sa čoraz viac množia komentáre: "Starať sa o seba je normálne, ale toto sú úpravy, ktoré zmenia pôvodnú tvár, ktorá možno nebola dokonalá, ale toto je už veľká zmena," "Pekná žena, ale bohužiaľ Zuzanu Plačkovú v nej nevidím," "Akože toto žieňa má ďaleko od Plačkovej. To je ozaj ona taká dorobená???" "Dajako sa zmenila, jej pravá krása pominula, nepodobá sa na seba," "Mala by si zmeniť aj meno. Lebo táto umelá kreatúra mi už pripomína tuctovú bábiku..." Spomínate si ešte ako pred pár rokmi vyzerala?

joj.sk

Profimedia.sk/Instagramqueen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie