Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Medzi mladými dievčatami fičí nebezpečná výzva: Neuveríte, ako si zväčšujú pery!
Zdielať na

Medzi mladými dievčatami fičí nebezpečná výzva: Neuveríte, ako si zväčšujú pery!

Zdroj: Profimedia

Hoci je úplne jasné, že tento trik nie je zdravý ani bezpečný, túžba po plných a veľkých perách je pre mnohé ženy silnejšia, ako riziko, ktoré môže priniesť. Kto túto šialenosť mohol vymyslieť?

Mnohé ženy a mladé dievčatá túžia po väčších perách, no nie každá má odvahu nechať si ich „napichať.“ Existuje mnoho trikov a fígľov, ktoré sľubujú ich zväčšenie na počkanie, no často sú buď neúčinné alebo nezdravé. Keď uvidíte tento trik, nebudete veriť vlastným očiam!

Na sociálnych sieťach koluje nebezpečná výzva „Glued Lip Challenge,“ pri ktorej si mladé dievčatá zväčšujú pery pomocou silného lepidla, ktoré si natrú tesne nad hornú peru a tú následne pritlačia smerom hore.

;

Hoci je evidentné, že tento bizarný beauty trik je nielen šialený ale aj nebezpečný, túžba zväčšiť si pery na počkanie a takmer zadarmo je pre mnohé mladé dievčatá stále väčšia.

Videá s postupom a okamžitým výsledkom majú tisíce pozretí, no každé jedno dievča by malo vedieť, že takto riskuje nielen nebezpečné popáleniny a alergie na chemické látky v lepidle, ale môže dôjsť aj k bolestivému roztrhnutiu pokožky na týchto miestach!

Naozaj šialené, čo poviete?

Twitter

Twitter


Súvisiace články

Najčítanejšie