Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcela ušetriť na zväčšení pier, takto TO dopadlo: FOTO len pre silnejšie povahy!
Zdielať na

Chcela ušetriť na zväčšení pier, takto TO dopadlo: FOTO len pre silnejšie povahy!

Zdroj: Profimedia

Ak vás budú niekedy lákať lacné kozmetické zákroky, spomeňte si na tento prípad a vždy si poriadne overte, komu sa zveríte do rúk!

Američanka Ashleigh Villaverde si nechala zväčšiť pery u ženy, ktorá vraj mala riadnu certifikáciu aj dobré referencie. Podozrivé však bolo, že zákrok ponúkala za podstatne nižšiu cenu, ako ho robia v kozmetických salónoch a beauty klinikách.

Ku zväčšeniu pier sa priznala aj speváčka Katka Knechtová. V jej prípade sa to našťastie podarilo!

​Naletela výhodnej ponuke

Mladá žena si u spomínanej Gabby nechala pery „napichať“ už predtým, no tentoraz to dopadlo príšerne. Už po krátkom čase vedela, že niečo nie je v poriadku a s obrovskými bolesťami a pľuzgiermi skončila v nemocnici. Nešťastná žena dúfa, že jej lekári dajú pery do poriadku a že zostane bez následkov.

Profimedia

Celý prípad vyšetruje polícia, pretože nemocnicu v tom čase navštívilo ešte ďalších osem žien, ktoré mali rovnakú reakciu a rovnako sa nechali nalákať na lacné zväčšenie pier.

Mladá žena sa rozhodla fotografie po nevydarenom zákroku zverejniť, aby tak varovala ďalšie ženy, ktoré túžia po väčších perách. Pri takýchto zákrokoch sa rozhodne neoplatí veriť lacným ponukám.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie