Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kašle na to, že vyzerá ako teta: Spoznali by ste na týchto FOTO seriálovú Carrie?
Zdielať na

Kašle na to, že vyzerá ako teta: Spoznali by ste na týchto FOTO seriálovú Carrie?

Zdroj: Profimedia

Hoci nikdy nepatrila medzi typické krásavice, má zástupy fanúšikov z celého sveta. Možno aj preto, že mimo kamier je úplne prirodzená a najradšej chodí bez mejkapu.

Sarah Jessica Parker (54) sa vďaka úlohe Carrie v seriáli Sex v meste stala populárnou módnou ikonou. Kým pri spoločenských udalostiach je vždy tip top nahodená, v súkromí si vôbec na módu nepotrpí, rovnako ani na mejkap či úpravu vlasov.

Ani sympatická Lujza Garajová-Schrameková nemá problém ukázať svoju pravú tvár! Nenechajte si ujsť novú talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!

Netúži byť dokonalá

Herečka má síce veľký fanclub, ale rovnako veľa má aj kritikov a neprajníkov, ktorí ju urážajú za veľký nos či podlhovastú tvár. Ona je však úplne nad vecou a so svojim vzhľadom je spokojná natoľko, že v súkromí sa takmer nikdy nelíči.

Keď ju známy americký moderátor Andy Cohen nedávno požiadal o spoločné selfie, nemala s tým absolútne žiaden problém, hoci nemala na tvári ani štipku mejkapu. Prirodzeným úsmevom však zakryla úplne všetky nedostatky a tentokrát to ocenili aj fanúšikovia oboch celebrít.

https://www.instagram.com/p/B12j-mQBGMg/?utm_source=ig_embed

Sarah Jessica Parker uprednostnila prirodzenú vizáž aj na nedávnu večeru s manželom. Za nás má palec hore a odteraz jej fandíme ešte viac!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie