Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Susan Boyle opäť totálne prekvapila: Schudla, zmenila imidž a vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Susan Boyle opäť totálne prekvapila: Schudla, zmenila imidž a vyzerá fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Odkedy prvýkrát zahviezdila v najznámejšej talentovej šou uplynulo už desať rokov a Susan dnes žije úplne nový život. Pozrite sa, ako teraz vyzerá!

Keď Susan Boyle (58) pred desiatimi rokmi postavila pred porotu Britain´s Got Talent, nikto neveril, že by mohla zanedbaná staršia speváčka s Aspergerovým syndrómom zaujať. Keď vypustila prvé tóny, ľudia zostali absolútne ohromení.

Zo Suzan sa stal zo dňa na deň svetový fenomén. Pieseň „I Dreamed A Dream“ v jej podaní si na youtube pozrelo viac ako 60-miliónov ľudí, čím sa dostala medzi päticu najúspešnejších nahrávok sveta.

 

Susan Boyle sa po výhre v súťaži zmenil celý život. Predala viac ako 25-miliónov albumov, má na konte niekoľko zápisov v Guinessovej knihe rekordov, bola hosťom v mnohých známych televíznych reláciách a v šoubiznise snáď neexistuje nikto, kto by jej meno nepoznal.

Susan už niekoľkokrát priznala, že k dokonalému šťastiu jej chýbajú už len deti, preto rozmýšľa o adopcii či pestúnskej starostlivosti. S deťmi spolupracuje pravidelne v rámci rôznych charitatívnych projektov, tiež aj časť jej honorárov putuje práve na pomoc deťom, ktoré to potrebujú.

WAU, to je ale zmena!

Pred pár dňami sa Susan aj Simon Cowell (59) ukázali na červenom koberci pri príležitosti live koncertov America's Got Talent v Kalifornii a všetkým prítomným padla sánka.

https://www.instagram.com/p/B1clkuJhfjh/

Simonovi sa po zmene životosprávy a prechode na vegánsku stravu podarilo zhodiť viac ako 9 kíl a vyzerá skvelo.

Oveľa väčším prekvapením však bola Susan, ktorej sa rovnako podarilo výrazne schudnúť a prekvapila aj novými vlasmi a celkovým imidžom, s ktorým vyzerala fantasticky!

Perfektná zmena, však?

Profimedia

Profimedia

Presvedčte sa, že aj u nás máme množstvo skvelých a talentovaných ľudí. Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa vráti na obrazovky televízie JOJ už 3. septembra!

Súvisiace články

Najčítanejšie