Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slováci sú z jej pŕs už unavení a Slovenke odkazujú: Už stačilo a zahaľ sa!
Zdielať na

Slováci sú z jej pŕs už unavení a Slovenke odkazujú: Už stačilo a zahaľ sa!

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Pred rokmi patrila medzi tie najsexi ženy slovenského šoubiznisu a svojimi obnaženými krivkami rada dráždila verejnosť. Dnes má po štyridsiatke a svojim plným dekoltom chce stále pútať na seba pozornosť. Slováci jej však poslali drsný odkaz!

Pre niekoho ostane navždy učiteľkou sexu, pre iných televíznou sexicou, ktorej prednosti spoznalo celé Slovensko. Zuzana Belohorcová nikdy nemala problém odhaliť svoje vyšportované ženské telo a hoci už nemá dvadsať, v podstate sa u nej nič nezmenilo. 

Takto vyzerala Zuzana pred pár rokmi:

Svojich fanúšikov na Instagrame pravidelne zásobuje fotkami v plavkách alebo spoločesnkých šatách s hlbokým výstrihom. Nedávno si vyslúžila vlnu kritiky pre fotku, ktorá vyvolala presne opačný efekt, ako plánovala. ​Zdá sa však, že s provokatívnymi zábermi svojich prsníkov rozhodne neplánuje skončiť! A to aj napriek tomu, že jej Slováci čoraz častejšie posielajú jednoznačné odkazy: "Mala by sa začať chovať primerane k svojmu veku...", "Už stačilo...už ich má na páse", "Zuzka by sa už mala skôr zahaľovať...teraz je ten správny čas", "Učiteľka sexu prepadá...matka príroda je spravodlivá", "Zmýlila si ženskú príťažlivosť so zemskou príťažlivosťou." 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?#belohorkalifestyle @omgmiamiswimwear ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Faktom je, že Zuzana vyzerá aj po 40-tke super a na svojej postavičke usilovne maká. S prsiami bola v minulosti nespokojná, preto si ich dala vylepšiť. Zdá sa, že sa z nich natoľko teší, že sa s nimi chce podeliť aj so svetom. Nech si každý robí, čo sa mu páči a ako to cíti, či?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

OMG?#belohorkalifestyle # @omgmiamiswimwear ?#omggirl ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Súvisiace články

Najčítanejšie