Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sexi záber v plavkách jej nevyšiel: Už to nie je ONO, odkazujú fanúšikovia Belohorcovej
Zdielať na

Sexi záber v plavkách jej nevyšiel: Už to nie je ONO, odkazujú fanúšikovia Belohorcovej

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Hoci má už Zuzka po štyridsiatke, stále má sexi postavičku, ktorú aj rada predvádza. Tentokrát však trošku prestrelila a namiesto pochvaly sa dočkala skôr kritických komentárov.

Zuzana Belohorcová (43) žije už niekoľko rokov v Miami so svojim manželom Vlastom Hájekom a dvomi deťmi – Salmou a Neviom. Počas leta sa vždy zastaví aj za rodinou na Slovensku a tento rok si užila aj dovolenku v Chorvátsku.

Aj Twiinsky rady ukazujú svoje postavičky v plavkách...

​Zuzana na svojej postave denne maká a dodržiava zdravý životný štýl, čo jej na jej krivkách aj vidieť. Kým väčšinou za svoje sexi zábery dostáva len pochvalné a obdivné komentáre, tentoraz si jej fanúšikovia nedávali servítku pred ústa a skritizovali ju na plnej čiare.

Bývalá moderátorka šteklivej relácie takto zapózovala v čierných plavkách s mega výstrihom, no veľa komplimentov za fotku nedostala…

Ľuďom sa nepáčil strih plaviek, ktorý jej podľa nich deformuje postavu a najmä prsia, ktoré napriek plastike vyzerajú vyťahané a nerovnomerné… Jedna z komentujúcich však ocenila, že aspoň vidieť, že je záber prirodzený a neretušovaný…

Čo poviete na tento záber vy? Vyzerá Zuzana v týchto plavkách sexi alebo nie?

https://www.instagram.com/p/B0tIGdGoEAf/

Súvisiace články

Najčítanejšie