Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Popálená modelka sa ukázala bez štipky mejkapu: Podstúpila vyše 200 zákrokov
Zdielať na

Popálená modelka sa ukázala bez štipky mejkapu: Podstúpila vyše 200 zákrokov

Zdroj: Profimedia

Katie mala perfektne naštartovanú kariéru, keď sa jej v jeden deň obrátil život hore nohami. Väčšina z nás by sa na jej mieste úplne zosypala, ona dnes inšpiruje tisíce žien z celého sveta.

Bývalá modelka a moderátorka Katie Piper (35) bola pred jedenástimi rokmi obliata kyselinou na tvári, krku a hrudníku.

Pomsta zo žiarlivosti

Katie bola naivné mladé dievča a začala sa stretávať s mužom, ktorý ju oslovil cez sociálnu sieť. Ten tvrdil, že sa do nej okamžite zamiloval a začal jej denne posielať stovky správ. Keď to chcela stopnúť a povedala mu, že si to nepraje a ani žiaden vzťah, zmlátil ju a znásilnil.

Katie sa bála a radšej to na polícii nenahlásila, ale to ešte netušila, že pomsta za odmietnutie bude pokračovať. Jedného dňa k nej pristúpil cudzí muž a vylial jej do tváre kyselinu, ktorá jej behom pár sekúnd znetvorila tvár, krk aj časť hrudníka. Neznámy muž bol komplicom jej priateľa, s ktorým sa rozišla. Polícia ich neskôr oboch zatkla.

https://www.instagram.com/p/BzkqK43laMK/

Nikdy sa nevzdala

Katie sa v jednom momente zrútil celý svet, vytrpela si šialenú fyzickú aj psychickú bolesť, napriek tomu sa nikdy nevzdala a hneď ako to bolo možné, začala sa zaujímať o to, ako by sa mohla dať aspoň čiastočne do poriadku.

Má za sebou viac ako 200 zákrokov a keď je nalíčená, jazvy jej už takmer nevidieť. Katie je dnes šťastne vydatá, má dve dcéry a venuje sa nadácii, ktorú založila na pomoc popáleným ľuďom.

Pre mnohých ľudí je Katie vzorom najmä preto, že ani na chvíľu neprestala bojovať po tom, čo sa jej stalo.

Nedávno si získala tisíce lajkov a podporných slov za úprimnú a neprikrášlenú fotografiu úplne bez mejkapu, dokonca tesne po operácii oka.

Veľmi silná žena, držíme jej palce!

https://www.instagram.com/p/B0T7gOYl4Qa/

Súvisiace články

Najčítanejšie